Tuhaf, açtığımız konularının başlık altındaki o konu araçlarını tıklayınca başlıgı düzenle yazısı geliyor hepBende sadece konu içeriği değişiyor araçlar tıklıyorum düzenle butonu seçiyorum ama başlık değişmiyor
Daha öncede bunu fark ettim konuyu araçlardan düzenleyemiyorum sadece içeriği değişiyor başlık değişmiyorTuhaf, açtığımız konularının başlık altındaki o konu araçlarını tıklayınca başlıgı düzenle yazısı geliyor hep
Hayır. Diğer kanallara göre düşük.Beğenmiyon mu 0.5'i
SPN geçen hafta 0.8 aldı ama.Hayır. Diğer kanallara göre düşük.
önümüzdeki sezon vampir dizisi yayınlanmayacak bu açıdan başka dizi yayınlanmalıydı aslında
Ben fragmanları görmeden karar vermiyorum
PerşembeSPN geçen hafta 0.8 aldı ama.
Aaa 1 ödül aldınız diye onun hatrına devam ettiriyoruz zatenkanalın tek ödüllü dizisi ayol
kız seninkiler yine topluluk içinde birbirini mıncıklıyor ayıptır @mrt-06 @Forumdash @serhatt
Evet yeni dizilerini araştırmamıştım bugün yaptımda Originalsın Spin Ofuymuş @turkuazzOha ciddi misin 😱
Yakışınlı erkeklerin hepsi ölsğn. Amin.kız seninkiler yine topluluk içinde birbirini mıncıklıyor ayıptır @mrt-06 @Forumdash @serhattEkli dosyayı görüntüle 59462
Klasu da olacak mı?Evet yeni dizilerini araştırmamıştım bugün yaptımda Originalsın Spin Ofuymuş @turkuazz
Klausun Kızı ve bazı karakterler olucakmı cadılar kurtlar adamlar ve vampirler okulu olucakmış dizide @Forumdash
Yakışınlı erkeklerin hepsi ölsğn. Amin.
Aaa bu yer cücesi Supernatural oğlanlarını benden daha çok takip ediyor vlla gizlice izliyorkız seninkiler yine topluluk içinde birbirini mıncıklıyor ayıptır @mrt-06 @Forumdash @serhattEkli dosyayı görüntüle 59462
Sanırım yok şimdirik kızı ana başrol görünüyor fragman çıkmamış tabi henüz bakalım Originalsın finalinde kimler ölecek , kalanlar dizide olurKlasu da olacak mı?
Bu arada tam 13.sezonu bugün devirdik yaşımın yarısı @Forumdash @mrt-06kız seninkiler yine topluluk içinde birbirini mıncıklıyor ayıptır @mrt-06 @Forumdash @serhattEkli dosyayı görüntüle 59462
Özgürlük istiyordun Yadır"gay"amazsın taaam mı istediği yerlerde birbirlerini mıncırırlar sananekız seninkiler yine topluluk içinde birbirini mıncıklıyor ayıptır @mrt-06 @Forumdash @serhattEkli dosyayı görüntüle 59462
Klause'un kızı mı bilmem de Elena'nın hocası cadı okulu mu ne acıcakmiş filan. Elananın hocası üzerinden gidecek dizi. Zaten o adamın ikizleri vardı, cadıydı filan diye hatırlıyorum. Son sezonlar berbat olunca unuttumEvet yeni dizilerini araştırmamıştım bugün yaptımda Originalsın Spin Ofuymuş @turkuazz
Klausun Kızı ve bazı karakterler olucakmı cadılar kurtlar adamlar ve vampirler okulu olucakmış dizide @Forumdash
Buradan bile yaşım ortaya cıkacak offfBu arada tam 13.sezonu bugün devirdik yaşımın yarısı @Forumdash @mrt-06
3ü de beş para etmezkız seninkiler yine topluluk içinde birbirini mıncıklıyor ayıptır @mrt-06 @Forumdash @serhattEkli dosyayı görüntüle 59462
aaa kendin de ölürsün bu durumdaYakışınlı erkeklerin hepsi ölsğn. Amin.