İyi izle o zaman ne diyeyim Westworld daha iyi ama bundan öncelikle onu izle benceBen zeki bir insanım ama.
İyi izle o zaman ne diyeyim Westworld daha iyi ama bundan öncelikle onu izle benceBen zeki bir insanım ama.
Yazın dizi takvimi yapacağım dün dediklerini not aldım zaten. Ama bunu da ekledim.İyi izle o zaman ne diyeyim Westworld daha iyi ama bundan öncelikle onu izle bence
Karışık dizi bu da sana gelmez
Sen kaçıncı bölümdesin, sizden ses çıkmayınca sessiz sedasız izliyorum ben
Aaa izlesin ayoll belki o anlar öyle karışık şeyleri sever @mrt-06Ben zeki bir insanım ama.
legionsa izliyorum onu yazın izlicem 2:sezonu toplucaKötü cadı hemen PLL'mi araya katıp ne aşağıladın.
Emre İzlemiyorsa hayra yormam gerek bence.
Fragmanı izle diyorsan izlemem Yarın spn'yi izlerim aksatmam inş
Yazın dizi takvimi yapacağım dün dediklerini not aldım zaten. Ama bunu da ekledim.
kız krypton u izliyonuz mu supermanin dedesini anlatıyor dizi dede dediysem aklınıza forumdash gibi moruk biri gelmesin desesi şu @serhatt @vadikızı @Dosi @Harunnn60 @kerem @xBUGRAxİyice karmaşık bir hal aldı dizi, garip garip olaylar dönüyor
Ama ben kimse yazmayınca yazmıyorum öyle de bir huyum var
şu oğlan da cw dizilerinde harcanıyordu biz syfy kanalı olarak himayemize aldık 2 diziir bizde artıkaaa böyle dedeye can kurban be
Bunu beğenmedim alın başınıza çalınşu oğlan da cw dizilerinde harcanıyordu biz syfy kanalı olarak himayemize aldık 2 diziir bizde artık
@Çiğdem- @mrt-06 @Forumdash
Sayfiye TV ne be.şu oğlan da cw dizilerinde harcanıyordu biz syfy kanalı olarak himayemize aldık 2 diziir bizde artık
@Çiğdem- @mrt-06 @Forumdash
sen zaten kaliteli maldan anlamazsın kiBunu beğenmedim alın başınıza çalın
uzay diziileri yayınluıyoruz dizler dünyada geçmiyor geneldeSayfiye TV ne be.
kız işte supermenin dedesini anlatıyor dedik ya sana yetecek fantezi var dizideAaa yokk dizi fantastikse bakabilirim
Ben bu oğlan için bakacamAaa yokk dizi fantastikse bakabilirim
Superman kıyafeti giyiyorsa izlerizkız işte supermenin dedesini anlatıyor dedik ya sana yetecek fantezi var dizide
Superman kıyafeti giyiyorsa bende bakarımBen bu oğlan için bakacam