DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,398
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Adam dört koldan eşcinsel muhabbbeti döndürmek için uğraşıyor resmen. @MasacRE- @Çiğdem- @serhatt @DarkLegenDOnu yola getiricem ben her gece @DarkLegenD ile çıplak adamların şovlarını izlemekten beyinleri sulanmış. @MasacRE-
aaa şuna bak sen Bu da bizden benceAdam dört koldan eşcinsel muhabbbeti döndürmek için uğraşıyor resmen. @MasacRE- @Çiğdem- @serhatt @DarkLegenD
Çevrem çok yobazlaştı doğru düzgün takılamıyorum insanlara eskisi gibi. Severim ben böyle muhabbetleri Mehmet Ali Erbil gibi. Zaten onu izleyerek büyüdüm. @xBUGRAxAdam dört koldan eşcinsel muhabbbeti döndürmek için uğraşıyor resmen. @MasacRE- @Çiğdem- @serhatt @DarkLegenD
Onu yola getiricem ben her gece @DarkLegenD ile çıplak adamların şovlarını izlemekten beyinleri sulanmış. @MasacRE-
Aaa eskiden bakıyordum şimdi @DarkLegenD ağzının tadını biliyor o adamları bir görsen cnmYa siz kültürsüzler ne anlarsınız profesyonel güreşten?
Sen önce avatarını değiş ayoll @serhattAdam dört koldan eşcinsel muhabbbeti döndürmek için uğraşıyor resmen. @MasacRE- @Çiğdem- @serhatt @DarkLegenD
Ezelden beri hiç sevmem o programı. Eskiden FOX ta çok popülerdi.Aaa eskiden bakıyordum şimdi @DarkLegenD ağzının tadını biliyor o adamları bir görsen cnm
Flash tv de tanımıştık biz tüm okul kız erkek onları konusuyordu Sonra @xBUGRAx lar almıstı 2010 a kadar falan izliyorduk ama son 8-9 yıldır haberim yok pekEzelden beri hiç sevmem o programı. Eskiden FOX ta çok popülerdi.
Vay be 2010'un üzerinden 8 sene mi geçti? 😱 Bu zamanı biri durdursun dün gibi 2010 daha.Flash tv de tanımıştık biz tüm okul kız erkek onları konusuyordu Sonra @xBUGRAx lar almıstı 2010 a kadar falan izliyorduk ama son 8-9 yıldır haberim yok pek
aaa o değişmez kolay kolay kendini Selim sanmaya başladı mafya bozuntusuSen önce avatarını değiş ayoll @serhatt
Selim'in yolu hak yoludur. Cinsel isteği beni bağlamaz.
Çukura koy oynasın Mekelerden iyidiraaa o değişmez kolay kolay kendini Selim sanmaya başladı mafya bozuntusu
Ben zaten en son 2005 de kaldım 2006 dan yukarıya henüz geçemedimVay be 2010'un üzerinden 8 sene mi geçti? 😱 Bu zamanı biri durdursun dün gibi 2010 daha.
İyidir tabi tipi de yerindeÇukura koy oynasın Mekelerden iyidir
aaa b*k yoluna gitmeyi kaldıramamŞarhoş mafya hem de en tehrikelisi çeker seni vurur hatırlamaz @S.G.A.T.