GoT'u bana savunma, kadın adama şu kadınla halvete girde izleyeyim diyordu. Dana ne olsun.GoT'da 7 sezon boyunca 2-3 kere görürsün fazla değil. Şu diziye öyle muamele yapmayın Spartacus fenaaaaydı Olsun bitmeseydi keşke
3.50 filan bakmadım
GoT'u bana savunma, kadın adama şu kadınla halvete girde izleyeyim diyordu. Dana ne olsun.GoT'da 7 sezon boyunca 2-3 kere görürsün fazla değil. Şu diziye öyle muamele yapmayın Spartacus fenaaaaydı Olsun bitmeseydi keşke
3.50 filan bakmadım
mrt-06 'yı etiketlemiyeyim, bi bakarsın gelir diss atar sana ( inşallah yinede görürde içini soğutmaya devam ederde nasiplenirsin )Gerekli uyarıyı yaptığın için sana şükranlarımı sunuyorum Zey. Artık bundan sonrası için her şey pamuk ipliğine bağlı. Bu kutlu yolda son sürat ve emin adımlarla devam edeceğimi belirtmek isterim.
Kendisine diyecek bazı sözlerim olacak. Yalnız bunu kendisi bana eğer yaparsa icraate geçtikten sonra yapacağım. Bu yüzden şimdilik naifliğimi ve sakinliğimi koruyorum.mrt-06 'yı etiketlemiyeyim, bi bakarsın gelir diss atar sana ( inşallah yinede görürde içini soğutmaya devam ederde nasiplenirsin )
Bizim Diss Savaşları'ndaki yeni üyemiz artık
Edit: Ana konudaymış şuan
O etiketleri bildirimleri bile kaçırıyor. Bunuda görmez kesin merak etmeKendisine diyecek bazı sözlerim olacak. Yalnız bunu kendisi bana eğer yaparsa icraate geçtikten sonra yapacağım. Bu yüzden şimdilik naifliğimi ve sakinliğimi koruyorum.
Senin gıcıklık yaptığın yerde gül biter be Zey.O etiketleri bildirimleri bile kaçırıyor. Bunuda görmez kesin merak etme
Şuan onu etiketlememek için zor tutuyorum kendimi gıcıklık yapasım var
Sesli güldürdünSenin gıcıklık yaptığın yerde gül biter be Zey.
Al senin yapacağın şeyi ben yapayım, @mrt-06 Atacan kardeşim sen diss atmaktan ve yemekten hoşlanıyormuşsun diye duydum. Bunun bana karşı geçerliliği ve olasılığı nedir, öğrenmek isterim doğrusu.
Ben de yazarken gülmüştüm, senin gülmemen abes olurdu zaten. Ve ilk cümle hakkındaki dediklerine katılmama ihtimalim yok elbette.Sesli güldürdün
Mesaj güldürdü ama ilk cümle harikayı haketti
Sana güldürdü attım canım çünkü artık yarışmadayım.Senin gıcıklık yaptığın yerde gül biter be Zey.
Al senin yapacağın şeyi ben yapayım, @mrt-06 Atacan kardeşim sen diss atmaktan ve yemekten hoşlanıyormuşsun diye duydum. Bunun bana karşı geçerliliği ve olasılığı nedir, öğrenmek isterim doğrusu.
Ah ikinci bir @DarkLegenD vakası 😱Sana güldürdü attım canım çünkü artık yarışmadayım.
Şimdi de iftiraya mı başladın 😱 Ben izlemiyorum la onları pis yalancıOnu yola getiricem ben her gece @DarkLegenD ile çıplak adamların şovlarını izlemekten beyinleri sulanmış. @MasacRE-
Yoo unutmadım İçerde'yi, çok mu iyiydi yani İçerde cidden inanıyor musun bu söylediğine? Kadın ne ya isminde hayır yok annemler teyzemler bile izlemiyor o diziyi ben mi izleyeceğimİçerde'yi unuttuysan hatırlatma yapayım. Tam istediğin kriterde 3-5 yıl içinde KADIN var git izle samimiyet gör.
Evet ama @mrt-06 ya göre değil bence
Dün gece sana ne iftiralar attık çok eğlendik ablamla. @Çiğdem- Bak hepsine arkandan konuşmuş gibi olmayalım.Şimdi de iftiraya mı başladın 😱 Ben izlemiyorum la onları pis yalancı
Yoo unutmadım İçerde'yi, çok mu iyiydi yani İçerde cidden inanıyor musun bu söylediğine? Kadın ne ya isminde hayır yok annemler teyzemler bile izlemiyor o diziyi ben mi izleyeceğim
Benimki de laf işte, iftiraya mı başladın diyorum senin gibi bir yılana Hayatın iftira, yalan dolan zatenDün gece sana ne iftiralar attık çok eğlendik ablamla. @Çiğdem- Bak hepsine arkandan konuşmuş gibi olmayalım.
Pis lafların ve iğrenç gözlüklerine rağmen ben sana güldürdü atmaya devam edeceğim.Benimki de laf işte, iftiraya mı başladın diyorum senin gibi bir yılana Hayatın iftira, yalan dolan zaten
Sen git kırgın çiçekler kanatsız kuşlar izle Onlar sana daha uygun @denizz19 ciğimmmAbartılı bir diziydi klişe bir senaryosu vardı izlenmez
Aaa övdüm ayoll ağzının tadını biliyor zevkli insan dedim @mrt-06Sen şimdi beni övdün mü yoksa gömdün mü?
Dün gece sana ne iftiralar attık çok eğlendik ablamla. @Çiğdem- Bak hepsine arkandan konuşmuş gibi olmayalım.
Kütüklükten Eyşanlığa terfi etti Bununda bir ortası yok ayoll ya çok kütük ya da çok yumuşakBenimki de laf işte, iftiraya mı başladın diyorum senin gibi bir yılana Hayatın iftira, yalan dolan zaten
@mrt-06 'ya inat izle. Had bildir.Şimdi de iftiraya mı başladın 😱 Ben izlemiyorum la onları pis yalancı
Yoo unutmadım İçerde'yi, çok mu iyiydi yani İçerde cidden inanıyor musun bu söylediğine? Kadın ne ya isminde hayır yok annemler teyzemler bile izlemiyor o diziyi ben mi izleyeceğim