'Poyraz Karayel' Tekrar Bölümleriyle teve2'de!

GoT'da 7 sezon boyunca 2-3 kere görürsün fazla değil. Şu diziye öyle muamele yapmayın:( Spartacus fenaaaaydı:A Olsun bitmeseydi keşke:A

3.50 filan bakmadım:X
GoT'u bana savunma, kadın adama şu kadınla halvete girde izleyeyim diyordu. :F Dana ne olsun. :A

Gerekli uyarıyı yaptığın için sana şükranlarımı sunuyorum Zey. :A Artık bundan sonrası için her şey pamuk ipliğine bağlı. Bu kutlu yolda son sürat ve emin adımlarla devam edeceğimi belirtmek isterim. :A
mrt-06 'yı etiketlemiyeyim, bi bakarsın gelir diss atar sana :A:A ( inşallah yinede görürde içini soğutmaya devam ederde nasiplenirsin :F)
Bizim Diss Savaşları'ndaki yeni üyemiz artık :A

Edit: Ana konudaymış şuan :F

mrt-06 'yı etiketlemiyeyim, bi bakarsın gelir diss atar sana :A:A ( inşallah yinede görürde içini soğutmaya devam ederde nasiplenirsin :F)
Bizim Diss Savaşları'ndaki yeni üyemiz artık :A

Edit: Ana konudaymış şuan :F
Kendisine diyecek bazı sözlerim olacak. :A Yalnız bunu kendisi bana eğer yaparsa icraate geçtikten sonra yapacağım. :A Bu yüzden şimdilik naifliğimi ve sakinliğimi koruyorum. :A

Kendisine diyecek bazı sözlerim olacak. :A Yalnız bunu kendisi bana eğer yaparsa icraate geçtikten sonra yapacağım. :A Bu yüzden şimdilik naifliğimi ve sakinliğimi koruyorum. :A
O etiketleri bildirimleri bile kaçırıyor. Bunuda görmez kesin merak etme :A
Şuan onu etiketlememek için zor tutuyorum kendimi :A :A gıcıklık yapasım var :F

O etiketleri bildirimleri bile kaçırıyor. Bunuda görmez kesin merak etme :A
Şuan onu etiketlememek için zor tutuyorum kendimi :A :A gıcıklık yapasım var :F
Senin gıcıklık yaptığın yerde gül biter be Zey. :A

Al senin yapacağın şeyi ben yapayım, @mrt-06 Atacan kardeşim sen diss atmaktan ve yemekten hoşlanıyormuşsun diye duydum. :A Bunun bana karşı geçerliliği ve olasılığı nedir, öğrenmek isterim doğrusu. :A

Al senin yapacağın şeyi ben yapayım, @mrt-06 Atacan kardeşim sen diss atmaktan ve yemekten hoşlanıyormuşsun diye duydum. :A Bunun bana karşı geçerliliği ve olasılığı nedir, öğrenmek isterim doğrusu. :A
Sesli güldürdün :F:F

Mesaj güldürdü ama ilk cümle harikayı haketti:bhr: :A

Sana güldürdü attım canım çünkü artık yarışmadayım. :A

Sana güldürdü attım canım çünkü artık yarışmadayım. :A
Ah ikinci bir @DarkLegenD vakası 😱
@MEnes diss almayı sevmiyor hatta biz almak için çabalıyoruz o ise almamak için :F aslında konseptimize aykırı biri ama onur konuğumuz her hafta. 3. bölüm 2 diss 4. bölüm 0 diss sayısı var. Yani versende kazanmaz merak etme. En kolay lokma kendisi :A @MasacRE-

Onu yola getiricem ben her gece @DarkLegenD ile çıplak adamların şovlarını izlemekten beyinleri sulanmış. :A @MasacRE-
Şimdi de iftiraya mı başladın 😱 Ben izlemiyorum la onları pis yalancı :A
İçerde'yi unuttuysan hatırlatma yapayım. Tam istediğin kriterde 3-5 yıl içinde:A KADIN var git izle samimiyet gör.

Evet ama @mrt-06 ya göre değil bence:A
Yoo unutmadım İçerde'yi, çok mu iyiydi yani İçerde cidden inanıyor musun bu söylediğine? :A Kadın ne ya isminde hayır yok annemler teyzemler bile izlemiyor o diziyi ben mi izleyeceğim :A

Yoo unutmadım İçerde'yi, çok mu iyiydi yani İçerde cidden inanıyor musun bu söylediğine? :A Kadın ne ya isminde hayır yok annemler teyzemler bile izlemiyor o diziyi ben mi izleyeceğim :A
Dün gece sana ne iftiralar attık çok eğlendik ablamla. :F @Çiğdem- Bak hepsine arkandan konuşmuş gibi olmayalım. :A

@mrt-06 'ya inat izle. Had bildir.