Aşkı-ı Memnu, Unutulmayan Final Bölümüyle Teve2'de!

köy de büyüdük evet ama saçlarıma çok özen gösteriyorum ben , Çok sık boyardım eskiden sarı renge o hallerimdie forumda çok paylaştım beni orjinal sarısın sanıyorlardı hatta :F Ama onları atmıcam şimdi konuyu benim fotoğraf albüm konusuna çevirmeyelim Konusu açıldıkça bir şeyler atıyorum geçende Musti Beyaz show kısmında 5 yaş halimi atmıştım :A :A :A

dış görünüş çok önemli değil ama buradakı kişiliklerimize genelde uyuyor tiplerimiz Emrede öyle fırlama tipi var :A :A :A
aaa benim tipimde uygundur kişiliğime :A

Pompy-poppy İllüminati üyeleri diyorum inanmıyorsunuz bana :A:A
Dizisinde yazdığı bazı sahneler yabancı dizilerin yeni bölümlerinde çıkıyor :A

Yumurtalıklarımı çaldılar dizisinde :F Bir süre sonra Orphan Black diye bir yabancı dizide konunun aynısı işlendi ama pompy önceden işlemişti :A :A :A

Güleç bir yüzüm var zaten fotolardan da bellidir kendimi bildim bileli gülüyorum :A :A :A

Sen de kendini göstermek istersen forumun resim bölümleri var birazda senle dalga geçeriz hep benle geçiliyor olmuyor :A :A :A
aaa ben senin gibi bu kurtlar sofrasına kendimi peşkeş çekmem utanırım :A

aaa ben senin gibi bu kurtlar sofrasına kendimi peşkeş çekmem utanırım :A
2014 de bir konu atında paylaşmıştım sonra nasılsa paylaştık diye ara sıra atmaktan daha çekinmedim erkeklere şey olsun örnek olsun erkek oldukları halde kendilerini gizleyen çok üye var gördüklerimiz için demiyorum tabi :A :A :A

2014 de bir konu atında paylaşmıştım sonra nasılsa paylaştık diye ara sıra atmaktan daha çekinmedim erkeklere şey olsun örnek olsun erkek oldukları halde kendilerini gizleyen çok üye var gördüklerimiz için demiyorum tabi :A :A :A
Ben herkesi çok merak ediyorum :A
Sen kimleri gördün mesela

Forum İstatistikleri

Konular
176,514
Üyeler
8,564
Son Üye
gorkem