Çok paylaşıldı forumda xemrexxx konusunu falanda açıyorduGüncel halini de göster bakalım![]()
Çok paylaşıldı forumda xemrexxx konusunu falanda açıyorduGüncel halini de göster bakalım![]()
Hem ondan hemde müzik dizi film seçimlerinin berbat olmasındanO yüzden mi lakabı kütük oldu![]()
aaa nerde acaba görmek istiyorumÇok paylaşıldı forumda xemrexxx konusunu falanda açıyorduSen yeni olduğundan şansına küs ayoll
![]()
![]()
![]()
aaa belki parlaktır kız kütük deme
Köyümden
bunların sen olduğuna beni kimseler inandıramazKöyümden
Bu geçen yaz İstanbula gitmiştik Caner ile çekilmiştik senin yapamadını yaptık![]()
![]()
bunların sen olduğuna beni kimseler inandıramaz![]()
İltifat olarak kabul ediyorumDünyanın en güzel liselisi.![]()
Arkana kağıt mı yapıştırmışlar cnmSen o yer cücesine ne bakıyorsun ona baksan ben 20 yaşında doğdum@xemrexxx
Allahtan kanıtım var foto çekmek bazen işe yarıyor![]()
![]()
@Harunnn60
![]()
Bacım yalan söylemiyorsun dimiİltifat olarak kabul ediyorum
Buda Orta okuldan 12 yaş![]()
![]()
![]()
Duvarda oArkana kağıt mı yapıştırmışlar cnmYeni fark ettim
![]()
Görmeyen kalmadı beni bir sen vardın yine zamanla paylaşırız başka cnmBacım yalan söylemiyorsun dimiAttığın resimler sensin
![]()
Eğlenceli kişiliğine uygun daGörmeyen kalmadı beni bir sen vardın yine zamanla paylaşırız başka cnm![]()
Buradakı kişiliğime uygun tipim olduğunu söylerler![]()
Bu resimden sonra adamın yüzü gülmedi ya la. 😱 1 milyon tazminat verdi, 6 maç ceza aldı. Beşiktaş, 2 yıl sonra şampiyon olamadı. Adam milli takıma seçilemiyor artık.[/spoiler]
Bu geçen yaz İstanbula gitmiştik Caner ile çekilmiştik senin yapamadını yaptık
![]()
Kişilik meselesi cnm hem Demet konusunda demiştim ben dekolte bile kullanmam diye hanımhanımcık takılan birisiyimEğlenceli kişiliğine uygun da
İşte oruç tutan evde yemek yapan kişiliğine uygun değil![]()
Hhaha @pompy o gün demişti maçtan atılır diye sonra öğrendim atılmışBu resimden adamın yüzü gülmedi ya la. 😱 1 milyon tazminat verdi, 6 maç ceza aldı. Beşiktaş, 2 yıl sonra şampiyon olamadı. Adam milli takıma seçilemiyor artık.@harunn60
Ben seni başın kapalı falan sanıyordum ayol,açık olduğunu hiç düşünmemiştimKişilik meselesi cnm hem Demet konusunda demiştim ben dekolte bile kullanmam diye hanımhanımcık takılan birisiyim
Senide görürüz bir gün![]()
![]()
![]()
Hayatını bitirdin adamın
köy de büyüdük evet ama saçlarıma çok özen gösteriyorum ben , Çok sık boyardım eskiden sarı renge o hallerimdie forumda çok paylaştım beni orjinal sarısın sanıyorlardı hattaBen seni başın kapalı falan sanıyordum ayol,açık olduğunu hiç düşünmemiştim
Gösteririm bende kendimi bir gün ben babyfaceyim zaten![]()