Merve kuyruklu kötü. İnsanların hayatlarını kaydırma onda, entrika onda, hırs ve bencillik onda, ego onda. Senin oyun da onda olsun.Bana ne canım dininden, bana karakterin kötü olup olmadığını söyle, karizmasını söyle. @mrt-06 @Aserat @Forumdash @sokak sanati
Eski forum halkı olsaydı Kanal D son ikide olurdu, yeni nesil yakışıklı oğlan ve güzel kız dizilerine yönelince Ay Yapım da bunu yapıyor.Bu arada Ay Yapım geçen yıl olduğu gibi bu sene de iki karakterini finale çıkardı çatlamak serbest. @Yiğitt
Hı hı aynen öyle.Eski forum halkı olsaydı Kanal D son ikide olurdu, yeni nesil yakışıklı oğlan ve güzel kız dizilerine yönelince Ay Yapım da bunu yapıyor.
İzlemediğin ve üstelik Kırgınlar'ın rakibi olan diziye mi oy verecektin askerlik devrelerini yakmış.İkisi de değil aslında. Normalde vartolu daha iyi ama Merve diyeceğim. Hak eden Şeyma idi.
aaaa olabilir canım
Ya nasıl saçma bir muhabbet dönüyor şu an buradaaaaa olabilir canım
ama ben Cemil gibi öldürtmem kendimi
Hoşgeldin canım bizde seni bekliyordukYa nasıl saçma bir muhabbet dönüyor şu an burada
Ya nasıl saçma bir muhabbet dönüyor şu an burada
Hahah Ezan okunmadan az daha saçmalayalımaaaa olabilir canım
ama ben Cemil gibi öldürtmem kendimi
Hahah Ezan okunmadan az daha saçmalayalım
Herkes öldürür sevdiğini
Kaybediyor Vartolu haberiniz var di mi.Hoşgeldin canım bizde seni bekliyorduk
Sen her zaman saçmalıyorsun zaten saçmalamadığın zaman yokHahah Ezan okunmadan az daha saçmalayalım
Herkes öldürür sevdiğini