Bu ikisi bi araya geldi artık,yıkılsın her yer
Bu ikisi bi araya geldi artık,yıkılsın her yer
Gerçi sevindim ama pis Şennur İlayda gibi Gizem'in de boynunu kıracak galiba.ssSonunda bol sahneli fragman yapmışlar.
Gerçi sevindim ama pis Şennur İlayda gibi Gizem'in de boynunu kıracak galiba.ss
Gizem'e TV programı yazılsın demiştin inşallah Balçiçek'in programına çıkacak olan odur.Şennur işini bilir İlayda'nın neresi düzgün ki.
Gizem'e TV programı yazılsın demiştin inşallah Balçiçek'in programına çıkacak olan odur.
Şennur ve Gizem yine formunda
O da Safiye'yle kavga ediyor sebebini merak ettim. Bu bölüm Tony'nin apartmanını da göreceğiz galiba Yaşar ve Pelin yeşil duvarlı bir binaya gitmiş.İlayda kardeşine baksın.
Çok güzel bi bölüm olacak belli
En azından ürün yerleştirmeleri iyi yapıyor Gülse de göze batmıyor.Şu kötü Huawei'yi ne şişirdi bu dizi de.
Sanmıyorum çünkü o yaş aralığında bir Yalan Dünya oyuncusu yok. Ağırlıklı olarak genç isimler vardı, o civardakiler (Hasibe Eren gibi) de zaten dizide. Füsun Demirel veya Hümeyra desem onlar da yaşlı kaçar. Neyse bekleyelim görelim.Ben de merak ettim valla. Yalan Dünya'dan bir isim olması daha ihtimal.
Orayı bile tek başına sırtladı kim bilir burada neler yapar.Küçük Semiha daha unutulmadı ama olsun.
Unutmadan bölümle ilgili yorumu da yapayım. Gizem-İlayda ve Gizem-Şennur sahneleri harikaydı. Kız isteme, Şennur'un bilezikleri görünce kendinden geçmesi ve Cengiz'le Zahide'nin Gizem'i düğüne gelmekten vazgeçirmeye çalışması da güzeldi. Sondaki beyaz kıyafet de reise çok yakıştı. Tam bir peri anne.
Ekli dosyayı görüntüle 59397