PuhuTV Jet Sosyete - Dizi Yorumları

Ozan'ın annesini çok merak ediyorum ya bu bölüm adı geçince tekrar merakım kabardı. Sezon sonuna 3-4 hafta kaldı kimin oynayacağı yakında ortaya çıkar. Umarım Binnur Kaya olur. :Z @xBUGRAx @mrt-06

Ben de merak ettim valla. Yalan Dünya'dan bir isim olması daha ihtimal. :A
Sanmıyorum çünkü o yaş aralığında bir Yalan Dünya oyuncusu yok. Ağırlıklı olarak genç isimler vardı, o civardakiler (Hasibe Eren gibi) de zaten dizide. Füsun Demirel veya Hümeyra desem onlar da yaşlı kaçar. Neyse bekleyelim görelim. :Z
Küçük Semiha daha unutulmadı ama olsun. :A
Orayı bile tek başına sırtladı kim bilir burada neler yapar. :Z

Unutmadan bölümle ilgili yorumu da yapayım. Gizem-İlayda ve Gizem-Şennur sahneleri harikaydı. Kız isteme, Şennur'un bilezikleri görünce kendinden geçmesi ve Cengiz'le Zahide'nin Gizem'i düğüne gelmekten vazgeçirmeye çalışması da güzeldi. Sondaki beyaz kıyafet de reise çok yakıştı. Tam bir peri anne. :bhr:

gizem-the-marvelous.jpg

Unutmadan bölümle ilgili yorumu da yapayım. Gizem-İlayda ve Gizem-Şennur sahneleri harikaydı. Kız isteme, Şennur'un bilezikleri görünce kendinden geçmesi ve Cengiz'le Zahide'nin Gizem'i düğüne gelmekten vazgeçirmeye çalışması da güzeldi. Sondaki beyaz kıyafet de reise çok yakıştı. Tam bir peri anne. :bhr:

Ekli dosyayı görüntüle 59397

Çok güzel bir bölüm izledim fragman etiketlerinde olursan çok sevinirim:D