Bak bu soruyu iyi hatırlattın bu akşam cevaplayacağım. @sokak sanati ve @Çiğdem- in de var
Ben unuttun sandım
Bak bu soruyu iyi hatırlattın bu akşam cevaplayacağım. @sokak sanati ve @Çiğdem- in de var
Aman boşver işte ama pompy'i arada geçiyorum kaos konusun da haklısınKaos ne cnm seninde başından olay eksik olmuyor pompy gibi
Dayağı hak eden kimse onuElinde sopa olsa ilk kimi döverdin?
Seni sevmeyen ölsün mü?Dayağı hak eden kimse onu
Ben seninle gerçekten tanıştığım için çok ama çok mutluyum. Keşke senin gibi bir ablam olsaydı ah ne çok isterdim. Ama kan bağı olmasakta bana ablalık yapıyorsun ya bu da yeter. ( Arada destere'yi benden daha çok önemsiyorsun. )Hakkımda düşüncelerini alayım önce adet cnm Biliyoruz ama insan yiende duyunca mutlu oluyor
Yurt dışında yaşamak istermisin , Hangi ülke @Harunnn60
Her halimle insaflıyım diyorsun.Yakınıma gelmesin yeter.
Sevmezse beni (yani kararını vermiş) onu kazanmak için uğraşmam sanırım çünkü üzülürüm böyle bir durumda. Boşa üzülmek filan istemem. Böyle bir şeyde yapmadım zaten..Her halimle insaflıyım diyorsun.
Seni sevmeyen birini sevdiğinde ne yaparsın?
Sen sevilmeyecek gibi değilsin ki. Seni sevmeyen ölsün.Sevmezse beni (yani kararını vermiş) onu kazanmak için uğraşmam sanırım çünkü üzülürüm böyle bir durumda. Boşa üzülmek filan istemem. Böyle bir şeyde yapmadım zaten..
Duygu ve düşüncelerim.Ben unuttun sandım
Seviliyorsun gayet ciddiyim. Ama 1-2 kişi sevmiyor olabilir. Ama kimsenin düşmanlığını kazanmadığın nadir üyelerden birisisin.Sence beni hangi üyeler seviyor hangileri sevmiyor
Kendim. Ailem-Kariyerim- Duygularım.Sen sevilmeyecek gibi değilsin ki. Seni sevmeyen ölsün.
Hayatınızda senin için gerçekten önemli olan şeyler neler?
Yalan söylemenin sence uygun olduğu durumlar nelerdir?Kendim. Ailem-Kariyerim- Duygularım.
Hastalık gibi durumlar derim sanırım.Yalan söylemenin sence uygun olduğu durumlar nelerdir?
Her durumda yalan söylenemez. Güzel cevap.Hastalık gibi durumlar derim sanırım.