Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ahlak ve Terbiye üzerinden eleştiri yapanlar aynısını yapınca eleştirilir. Onların ahlaksızlıkları eleştirilmesin ama Turabi hep eleştirilsin. Yerim sizin eleştirinizı. Böyle devran döner işte.:X

Turabi sanki hiç yapmadı yani, o kadar küfür ediyor şimdi anıla terbiyesizlik yapma diyo ahajsjs :F

Turabi yaptığında olaylar olaylar okuyor tepkiler çığ gibi büyüyor Turabi susuyor Anıl'da yapınca aynısı olacak. Susacak tepkiler çığ gibi büyüyecek ve oturacak oturduğu yere. Yaptığında eleştiriliyor şimdi de eleştirme vakti. Herkes hareketine dikkat etsin orada sadece Turabi değil.:X

Bu ne yaa Turabi yaptı kimseyi eleştiremez deyin bari. Bundan sonra Orada Turabi ananası küfür etse onu da eleştirmeyin o zaman burada. Hadi o çok sevdiğiniz tekiz Anıl'ı da eleştirin.:A @eskici @Maskeli Fedai

Kanka Adam beni Survivor'a bağladı yaa. Ne başarılı bir isim.:Z
Son günlerde hiç oyun vermiyor. Taktik maktik yok bam bam bam:bhr:
Ona zayıf halka diyenler ağlıyor :A Ahaha uyuyan devi uyandırdılar :A Reyiz acımıyor :A

Yok Anıl yapınca helal olsun. Turabi yapınca ne barzo insan derler :A

Turabi yaptığında olaylar olaylar okuyor tepkiler çığ gibi büyüyor Turabi susuyor Anıl'da yapınca aynısı olacak. Susacak tepkiler çığ gibi büyüyecek ve oturacak oturduğu yere. Yaptığında eleştiriliyor şimdi de eleştirme vakti. Herkes hareketine dikkat etsin orada sadece Turabi değil.:X
Turabi mi susuyor? :A
Turabi "biz diye bir şey yok ben tek başına takımım" dedikten hemen sonraki oyunda "bizim tarafa hareket yapma bir daha" diyerek ne kadar boş konuştuğunu bir kez daha ispatladı. :A Ayriyeten anne konusu neydi öyle. Anneleri diye karıştırıyorsun oyuna.. gereksiz duyar kasarak demogojinin dibine vurdu. Hakan'a 2 sezondur patates diyorsun, küfür ediyorsun, onun annesini hiç düşünmüyormusun o zaman di mi. :X

Turabi mi susuyor? :A
Turabi "biz diye bir şey yok ben tek başına takımım" dedikten hemen sonraki oyunda "bizim tarafa hareket yapma bir daha" diyerek ne kadar boş konuştuğunu bir kez daha ispatladı. :A Ayriyeten anne konusu neydi öyle. Anneleri diye karıştırıyorsun oyuna.. gereksiz duyar kasarak demogojinin dibine vurdu. Hakan'a 2 sezondur patates diyorsun, küfür ediyorsun, onun annesini hiç düşünmüyormusun o zaman di mi. :X

Hakan'a patates lafını Turabi değil Bozok taktı yine adamın günahına girdin.
Sonda beraber yarışıyorlar. İki takım ile yarışmıyor. Orada güzel cevap verdi. Ayrıca ha biz ha ben ne farkeder. Sonuçta adam karşı takıma top atıyor. Gereksiz hareketleri yapanları Turabi söz konosu olunca savunurken görüyorum seni yaa işte o zaman içime bir hüzün kaplıyor. Üzülüyorum sizlere. Amacınız doğru olmak değil Turabi:X