Bu arada fragmanda Sema ve Turabinin ağladığı sahneler görünmedi. Demek ki ödülü Gönüllüler kazanmış, açık bariz... @sokak sanati
Her atışta iyi değil, böyle içine sokmalı oyunlarda iyiher oyunun sonunda atış oluyor çok altı boş şeyler söyledin şuan
Her atışta iyi değil, böyle içine sokmalı oyunlarda iyi
Bu arada fragmanda Sema ve Turabinin ağladığı sahneler görünmedi. Demek ki ödülü Gönüllüler kazanmış, açık bariz... @sokak sanati
4-2 öndeyiz. Semanın sinirli hali var oyun sonu Alple konustuklari yerde ağlamış halde. Hadi oyun kazandi duygusal ağladı diyelim niye sinirli olsun? Gönüller kazanır büyük ihtimal, daha sembol oyunu olacak galiba bi de.İyi tesbit. Bende görmedim o sahneyi. Belki ters köşe oluruz Turabi kazansın yeter
"Annemi çok özledim." diye, ne alaka sayı almakla?Turabi sonda öyle konuşuyorsa tün sayıları aldı galiba @Yiğitt
4-2 öndeyiz. Semanın sinirli hali var oyun sonu Alple konustuklari yerde ağlamış halde. Hadi oyun kazandi duygusal ağladı diyelim niye sinirli olsun? Gönüller kazanır büyük ihtimal, daha sembol oyunu olacak galiba bi de.
"Annemi çok özledim." diye, ne alaka sayı almakla?
5-2 oldu, farkla kazanacaz büyük ihtimal. Sembol var daha, Damlam kazansın da kızlardan. Diğerleri beni ilgilendirmiyo .ssHeyecanlı gidiyor ben yarım saat daha izlerim bakalım. Oyun heyecanlı
Anıl, Turabi olayı olmadı değil mi daha5-2 oldu, farkla kazanacaz büyük ihtimal. Sembol var daha, Damlam kazansın da kızlardan. Diğerleri beni ilgilendirmiyo .ss
5-2 oldu, farkla kazanacaz büyük ihtimal. Sembol var daha, Damlam kazansın da kızlardan. Diğerleri beni ilgilendirmiyo .ss
Olmak üzere şu an galibaAnıl, Turabi olayı olmadı değil mi daha
Turabi laf söyledi, Anıl bir şey demedi ki... Turabi şov yapıyor boş boşAnılda Turabi'de oyun vermedi. Ck farklı bi mücadele olacak. Anıl yükseliyor kaybetti kesin Bu arada yapımcı tarafı Turabi'yi dillerinden düşürmuyor. Kesin şampiyon. Alp Turabi'nin aldığı oyunları 3 kere söylüyor
Turabi laf söyledi, Anıl bir şey demedi ki... Turabi şov yapıyor boş boş