Şımartma şunları
O fotoyu nerden buldun sen bakiyim
Kendisinin Maatbası var kendisi basıyor fotoları haberleri @keremŞımartma şunları
niye şımartıyoruz kız sevgilisi mi terketmiş üni den mi atılmış üzerine destere mi oturmuş @Harunnn60Kendisinin Maatbası var kendisi basıyor fotoları haberleri @kerem
@Harunnn60 doğru diyor bu aralar onun şımartılmaya ihtiyacı var @Forumdash
Onun demesine göre birbirimizle ilgilenip onu ilgisiz bırakmışız @Harunnn60niye şımartıyoruz kız sevgilisi mi terketmiş üni den mi atılmış üzerine destere mi oturmuş @Harunnn60
Bak hala demesine bayılıyorum.
Cevapları hayran kalınacak türden.
Bir tane kendini bilmez boş insan var diye değerinden bir şey kaybetmez merak etme sen.Ne boş bir kitlesi olduğunu göstermiş dizi.
Saygısını koruyarak ne güzel de konuşmuş, diziyle de özdeşleşmiş artık.
bende gördüm şimdi,kraliçemiz tam MERVE AKSAK gibi vermiş ağzının payını,gerçek hayatında da karakterine benzemeye başladı galiba
Kiz pelo senin orjinalinde daha iyi gerçi aydirik yapım iyi kafa karıştırıcı karıştırmış pelinin hikayesini Merve'ye yazarak @Forumdash pisssss.ss @Çiğdem- @Aserat @ozmoturk @cookies @vadikızı @MasacRE- @keremBenimde aklıma geldi Zaten karakter genel olarak şeyma'dan ilham alınmış Öyle yorumlarda görmüştüm
Ne demeye çalıştın @Harunnn60 a hiç bir şey anlamadım yazından da fotondan da
orjinal diziyi izle anlarsınNe demeye çalıştın @Harunnn60 a hiç bir şey anlamadım yazından da fotondan da
Aaa yok hiç anlamamayı tercih ederimorjinal diziyi izle anlarsın