Hasretine dayanamıyor işte Uzaktandan da olsa bi göz ucuyla da olsa burdan izliyor Çok duygulandımHerifini izlemeye gelmiş @Forumdash
Hasretine dayanamıyor işte Uzaktandan da olsa bi göz ucuyla da olsa burdan izliyor Çok duygulandımHerifini izlemeye gelmiş @Forumdash
Halimenin ölmesine @xemrexxx ne diyor acaba Ertuğrul izlemeyenler şikayet ediyor neden öldü diye başta Forumdash @sokak sanatiHasretine dayanamıyor işte Uzaktandan da olsa bi göz ucuyla da olsa burdan izliyor Çok duygulandım
@xemrexxx Halime Hatun 23 yıl erkenden ölmüş. RTÜK'e şikayet ettik biz sen de et fırsatı bulmuşkenHalimenin ölmesine @xemrexxx ne diyor acaba Ertuğrul izlemeyenler şikayet ediyor neden öldü diye başta Forumdash @sokak sanati
1 kere izlediniz mi ayoll size ne@xemrexxx Halime Hatun 23 yıl erkenden ölmüş. RTÜK'e şikayet ettik biz sen de et fırsatı bulmuşken
bakmiştim tabi Sen nasıl Karadenizi izlediysen1 kere izlediniz mi ayoll size ne
@sokak sanati izliyordu bir ara Birine oy için söz mü vermişti öyle bir şeydibakmiştim tabi Sen nasıl Karadenizi izlediysen
Halimenin ölmesine @xemrexxx ne diyor acaba Ertuğrul izlemeyenler şikayet ediyor neden öldü diye başta Forumdash @sokak sanati
kiZ Noyan namahremdir demeyin öyle şeyler@xemrexxx Halime Hatun 23 yıl erkenden ölmüş. RTÜK'e şikayet ettik biz sen de et fırsatı bulmuşken
Bilyordum dizinin gizli fanı oldugunu Yayından kalkmasın diye şikayet etmyorsun @Çiğdem-kiZ Noyan namahremdir demeyin öyle şeyler
Halimeyi canlandıran kız çiğdem gibi ölü balık tenli sıska çirkin yeteneksiz in tepkiydi ölmesi diziyi olumlu etkiler bak üzüldüm böyle düşünunce
Bilyordum dizinin gizli fanı oldugunu Yayından kalkmasın diye şikayet etmyorsun @Çiğdem-
Emre bir de şunu görsün daha delirsin Ertuğrulun karısı meğerse buymuşkiZ Noyan namahremdir demeyin öyle şeyler
Halimeyi canlandıran kız çiğdem gibi ölü balık tenli sıska çirkin yeteneksiz in tepkiydi ölmesi diziyi olumlu etkiler bak üzüldüm böyle düşünunce
Aaa bana ne kızıyorsun be haberi yapan öyle yapmış @sokak sanati Paylaştı hem ben ondan gördüm onun mesajını bulun disleyin