- Reaksiyon puanı
- 2,961
- Puanı
- 280
Bilerek dövdürüyor kendini aşkım
Ama Sana bilerek vermiyor yani gönlünüBilerek dövdürüyor kendini aşkım![]()
Ben gönlünü alırım onun,sonra verir bana,yani gönlünüAma Sana bilerek vermiyor yani gönlünü![]()
Yamaç derken tipsiz Kemal dan dayak yedi EmrahBilerek dövdürüyor kendini aşkım![]()
hoşt bir kere bnm etim haramYamaç derken tipsiz Kemal dan dayak yedi Emrah![]()
![]()
Fragmanda çıkmış @Forumdash kurban keser artık ayoll gelmişken Emreyi keselim![]()
Senaristin abv Emrahımı bu hallere düşürdüğü içinYamaç derken tipsiz Kemal dan dayak yedi Emrah![]()
![]()
Fragmanda çıkmış @Forumdash kurban keser artık ayoll gelmişken Emreyi keselim![]()
Dedim ya bilerek vurduruyor kendinehoşt bir kere bnm etim haramayrıca fragman aldatmaca bence kemal iyi dayak yiyecek @serhatt ın emrahından
![]()
Emrahı kimselere yar etmemHahaha Aaa orasını unutmuşum mundar olursun sen vazgeçtim![]()
![]()
@serhatt Celasuna odaklanmışkn Emrahı sen kap![]()
![]()
![]()
Avatar seçimlerin berbat daha öncede demiştim sanırım şu gıcık oğlanı @xemrexxx bile beğenmiyor yanı düşün ne kadar vahim durumdasınEmrahı kimselere yar etmem![]()
aaa yeni değiştirdim yine mi beğenmedinAvatar seçimlerin berbat daha öncede demiştim sanırım şu gıcık oğlanı @xemrexxx bile beğenmiyor yanı düşün ne kadar vahim durumdasın![]()
![]()
![]()
eee tabi oğlan 22 yaşındaymış artık senin için çocuk yaşta oluyor o yaşlarAvatar seçimlerin berbat daha öncede demiştim sanırım şu gıcık oğlanı @xemrexxx bile beğenmiyor yanı düşün ne kadar vahim durumdasın![]()
![]()
![]()
Tam benlik Celasuneee tabi oğlan 22 yaşındaymış artık senin için çocuk yaşta oluyor o yaşlar![]()
Tam benlik Celasun![]()
Aaa bu nasıl 22 yaşında hele fırça bıyık bırakınca oluyor 30eee tabi oğlan 22 yaşındaymış artık senin için çocuk yaşta oluyor o yaşlar![]()
Her haliyle kabulümAaa bu nasıl 22 yaşında hele fırça bıyık bırakınca oluyor 30![]()
![]()
![]()
heee sen de 18 sin zatiAaa bu nasıl 22 yaşında hele fırça bıyık bırakınca oluyor 30![]()
![]()
![]()
heee sen de 18 sin zati![]()
Lise dizisinde oynarımHer haliyle kabulüm![]()
Lise dizisinde hademe olur senden ancakLise dizisinde oynarım![]()
![]()
![]()