- Reaksiyon puanı
- 40,339
- Puanı
- 1,060
İşte O Klip
Mahmut Orhan ismini şuan duyuyorum sayendeMahmut'cugum severim seni bilirsin Hande ile bi çalişma yapsan keşkeAyrıca şarkın güzel. Böyle devam et
![]()
Adam tr'de yeni yeni tanınıyor zatenMahmut Orhan ismini şuan duyuyorum sayende![]()
![]()
![]()
Efsanenin içine etmişler görmez olaydımAdam tr'de yeni yeni tanınıyor zatenMor Yazma şarkısını müziğini alip yepyeni şarkı olarak remixlemişti
Şunu duymuştur
Allah kulaklarına şifa versin cnmEfsanenin içine etmişler görmez olaydım![]()
![]()
İyice ergen oldun yaşından başından utan ayoll![]()
![]()
![]()
Aaa yeni çağa teknolojiye ayak uyduramıyorum 2005 den ileriye geçemedim benAllah kulaklarına şifa versin cnmAmen
![]()
Ruhun öluyor her geçen günAaa yeni çağa teknolojiye ayak uyduramıyorum 2005 den ileriye geçemedim ben![]()
![]()
![]()
Aaa yok aslında benim hep neşeli olmamın sırrı 2005 den ileriye geçmememRuhun öluyor her geçen gün![]()
Sıdıka gibi pencere önunde oturup eskiyi mi hatırlıyorsunAaa yok aslında benim hep neşeli olmamın sırrı 2005 den ileriye geçmememHep mutlu olduğum yıllar arasında takılıyorum 91-2005 arası
![]()
Hahahha Aaa olabilir Sıdıkayı severdim ecünnü değildiSıdıka gibi pencere önunde oturup eskiyi mi hatırlıyorsunZaten çakma sarişinmişsin
Aynı sen
![]()
Evet en güzel günlük diziydiHahahha Aaa olabilir Sıdıkayı severdim ecünnü değildi![]()
![]()
![]()