Filiz ve Tülay da girsin o favorilere@turkuazz bir grupta Fikri'ye oy vermemişti.
Kara listemde kendisi
Şeyma ve Fikri favorim Bizim Hikaye ekibinden
Filiz ve Tülay da girsin o favorilere@turkuazz bir grupta Fikri'ye oy vermemişti.
Kara listemde kendisi
Hepsine oy verecem tabikide. Sadece en sevdiklerimi belirttimFiliz ve Tülay da girsin o favorilere
Şöyle açıklayayım orda hiç farketmedim aslında oyları kullandığımda dikkatimden kaçmış mesajdaki etiketi de yanıtlayamadım çünkü konu kilitlenmiş yoksa Fikriye nasıl oy kullanmam@turkuazz bir grupta Fikri'ye oy vermemişti.
Kara listemde kendisi
Yani kısacası rast gele oyluyorum diyorsun? 😱 Bu daha kötü 😱Şöyle açıklayayım orda hiç farketmedim aslında oyları kullandığımda dikkatimden kaçmış mesajdaki etiketi de yanıtlayamadım çünkü konu kilitlenmiş yoksa Fikriye nasıl oy kullanmam
FOX izleyicisini hafifemi alıyorsun?FOX tahminimden iyi gidiyor.
Hayır fark etmedim diyorum rasgele anlamında bir oylama yapmadım yargısız infaz yapıyorsunYani kısacası rast gele oyluyorum diyorsun? 😱 Bu daha kötü 😱
Ben anlıyacağımı anladım, çırpınmaHayır fark etmedim diyorum rasgele anlamında bir oylama yapmadım yargısız infaz yapıyorsun
Sen anlamak istediğini anlıyorsun amaBen anlıyacağımı anladım, çırpınma
FOX izleyicisini hafifemi alıyorsun?
Bu sene bende FOX izliyorum ondan bu başarıYıllardır başarısız forum etkinliklerinde bu sene iyi işler yapmışız.
Elenmiş galiba o daOy vermiştim napayım daha Fazilet elendi mi asıl o elenseydi
Aaa bu Ufak Tefek Ecünnüler de elenmeli evet ama Merveye ve @Harunnn60 için Sarısın Ecünnüye oy atmıştım diğer turlara bakacazElenmiş galiba o da
UTC eksiksiz devam ediyor çatla
Senin oyuna ihtiyacı yok bizim kadınlarımızınAaa bu Ufak Tefek Ecünnüler de elenmeli evet ama Merveye ve @Harunnn60 için Sarısın Ecünnüye oy atmıştım diğer turlara bakacaz
Diğer tur dökülür hepsiSenin oyuna ihtiyacı yok bizim kadınlarımızın
İçlerinden biri şampiyon olack görürsünDiğer tur dökülür hepsi
Sadece Merve final görebilir belki manyak @sokak sanati oldu içinİçlerinden biri şampiyon olack görürsün