Sende Vartoluya kullanıcanMervenin yanında o da kim oluyor
Sen Çukurdan çıkabilirsin ama Çukur senden çıkmazNe münasebet,asla
O ne demek şimdiSen Çukurdan çıkabilirsin ama Çukur senden çıkmaz
Sen yine de bu tur tüm karakterlere oy vermeyi bir düşün iyice zorlaşıyor yarış. Gerçi Serhan'a vermesen de olur ben de uyuzum.Yok derdim olduğundan değilde ben galiba TaylaN hariç vermedim oy diğer karakterlere (n ile )
Oya'yı ben ipten aldım ama
Serhan aralarında en beğenmediğim. Bukadar oy alması dizinin hayrancıları sayesinde galiba
o iş bende tatlımSen yine de bu tur tüm karakterlere oy vermeyi bir düşün iyice zorlaşıyor yarış. Gerçi Serhan'a vermesen de olur ben de uyuzum.
Çukur dizisinin bir sözü nasıl izleyicisin sen ayollO ne demek şimdi
Safoz o sözü biliyorum da bana niye söylüyorsun diye soruyorumÇukur dizisinin bir sözü nasıl izleyicisin sen ayoll
Yani Çukuru desteklemek düşüyor sana
Çukurdan başka dizi karakterini destekleyemezsin anlamında sen Çukuru bıraksanda o seni bırakmazSafoz o sözü biliyorum da bana niye söylüyorsun diye soruyorum
Çukur oyuncularını desteklemedim ben bu oylamalarda Emrah olmadığı içinÇukurdan başka dizi karakterini destekleyemezsin anlamında sen Çukuru bıraksanda o seni bırakmaz
Selime de mi oy atmadın 😱😱😱 @S.G.A.T.Çukur oyuncularını desteklemedim ben bu oylamalarda Emrah olmadığı için
Sadece bi kere
Her bizden olana destek olursak nolur halimizO da sizden destek olman lazım
Normal erkek kalmazHer bizden olana destek olursak nolur halimiz
Ben kimseye bedavaya iyilik yapmamNormal erkek kalmaz
Ne isteyeceğini sormuyorumBen kimseye bedavaya iyilik yapmam