2018 En Favori Dizi Karakteri 2018 | 3. Tura Hazırlık

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,055
Puanı
1,061
En Favori Dizi Karakteri etkinliğinde 2. turu da geride bırakmış bulunuyoruz. Yarından itibaren 30 karakter şampiyonluk yarışına kaldıkları yerden devam edecek. Bakalım dizi ve kanal bazında son durum nasıl?

Hangi Dizi 3. Tura Kaç Karakter Çıkardı?
  1. Ufak Tefek Cinayetler - 6/6 (Oya, Merve, Arzu, Pelin, Serhan, Taylan)
  2. Bizim Hikaye - 5/5 (Filiz, Barış, Fikri, Tülay, Şeyma)
  3. Çukur - 5/7 (Yamaç, Sena, İdris, Vartolu, Aliço, Selim, Medet)
  4. Fi - 3/4 (Can, Duru, Özge, Sadık)
  5. Avlu - 2/2 (Deniz, Azra)
  6. Şahsiyet - 2/2 (Agah, Nevra)
  7. Kadın - 2/3 (Bahar, Arif, Şirin)
  8. Sen Anlat Karadeniz - 2/3 (Nefes, Asiye, Vedat)
  9. Dip - 1/2 (Sahir, Bilge)
  10. Vatanım Sensin - 1/2 (Cevdet, Azize)
  11. EDHO - 1/3 (Hızır, Meryem, Ceylan)
SIFIR ÇEKENLER
  1. Fazilet Hanım ve Kızları - 0/4 (Fazilet, Ece, Yağız, Sinan)
  2. 8. Gün - 0/3 (Bahar, Hayati, Ozan)
  3. Arka Sokaklar - 0/2 (Hüsnü, Mesut)
  4. Kalp Atışı - 0/2 (Eylül, Ali Asaf)
  5. Söz - 0/2 (Yavuz, Agah)
  6. Şevkat Yerimdar - 0/2 (Şevkat, İsmail)
  7. Gülizar - 0/1 (Suzan)
  8. İstanbullu Gelin - 0/1 (Esma)
  9. Klavye Delikanlıları - 0/1 (Kerem)
  10. Mehmed: Bir Cihan Fatihi - 0/1 (Delibaş)
  11. Savaşçı - 0/1 (Albay Kopuz)
  12. Yuvamdaki Düşman - 0/1 (Ceren)
KANAL DURUMLARI
  1. Star TV - 8 karakter
  2. FOX - 7 karakter
  3. PuhuTV - 6 karakter
  4. Show TV - 5 karakter
  5. ATV - 3 karakter
  6. Kanal D - 1 karakter
  • Oy Sayısını Arttırarak 3. Tura Çıkanlar: Vedat (Sen Anlat Karadeniz), Merve (Ufak Tefek Cinayetler), Sadık (Fi), Selim (Çukur), Can (Fi)
  • Oy Sayısını Azaltarak 3. Tura Çıkanlar: Pelin (Ufak Tefek Cinayetler), Yamaç (Çukur), Arzu (Ufak Tefek Cinayetler), Medet (Çukur), Azra (Avlu), Taylan (Ufak Tefek Cinayetler), Aliço (Çukur), Şirin (Kadın), Tülay (Bizim Hikaye), Cevdet (Vatanım Sensin), Nevra (Şahsiyet), Sahir (Dip), Barış (Bizim Hikaye), Deniz (Avlu), Vartolu (Çukur), Hızır (EDHO), Serhan (Ufak Tefek Cinayetler), Şeyma (Bizim Hikaye), Oya (Ufak Tefek Cinayetler), Duru (Fi)
  • Oy Sayısı Değişmeden 3. Tura Çıkanlar: Fikri (Bizim Hikaye), Filiz (Bizim Hikaye), Agâh (Şahsiyet), Asiye (Sen Anlat Karadeniz), Bahar (Kadın)
6 gruptan oluşacak olan 3. turun ilk 3 grubunda heyecan, yarın akşam 20.00'de başlıyor! O zamana kadar hoşçakalın!

Oylamanın bitmesine 1 saat kala @denizz19 marulunun oyunu kabul etseydin bunlar olmayacaktı :D
Sadece söylediği için kabul edemedim kurallar gereği. Oy vermesi de gerekirdi. Biliyorum unuttu ama yapacak bir şey yok. :A
İdris baba iyi oyuncudur ama Sena iyi ki elenmiş :A Karadenizin başrol ecünnüsüde elenmiş :Z:Z:Z @Forumdash
@destere'nin favori ecünnüsüydü, destere gidince o da dayanamamış. :A

Oylamanın bitmesine 1 saat kala @denizz19 marulunun oyunu kabul etseydin bunlar olmayacaktı :D

Sadece söylediği için kabul edemedim kurallar gereği. Oy vermesi de gerekirdi. Biliyorum unuttu ama yapacak bir şey yok. :A

Deniz düzgün yapsa Yamaç eleniyordu :D
eğer Yamaç kazanırsa sebebi @denizz19 :A kaderiyle oynadı yarışmanın :A
Ben Meryem'e vermiştim oy :D
Bu arada Oya'ya istemeyerek oy verdim. Rahat atlattı turu.

Aslında Azize'ye oy verecektim ama izlediğim ve beğendiğim oyuncularla aynı gruptaydı veremedim :D

Aaa @destere olsa oy atardı ecünnülere ama haftalık mesajta mesala fark ettim mesajı yok hafta boyunca hiç gelmemiş foruma :(

Deniz düzgün yapsa Yamaç eleniyordu :D
eğer Yamaç kazanırsa sebebi @denizz19 :A kaderiyle oynadı yarışmanın :A
Ben Meryem'e vermiştim oy :D
Bu arada Oya'ya istemeyerek oy verdim. Rahat atlattı turu.

Aslında Azize'ye oy verecektim ama izlediğim ve beğendiğim oyuncularla aynı gruptaydı veremedim :D
Herkesin de Oya'yla derdi var ama neyse ki çatır çatır geçiyor turları. Sırada çeyrek final var. :Z :A

Herkesin de Oya'yla derdi var ama neyse ki çatır çatır geçiyor turları. Sırada çeyrek final var. :Z :A
Yok derdim olduğundan değilde ben galiba TaylaN hariç vermedim oy diğer karakterlere :F (n ile :A)
Oya'yı ben ipten aldım ama :A
Serhan aralarında en beğenmediğim. Bukadar oy alması dizinin hayrancıları sayesinde galiba :F

Bazı dizilerde oyuncuların hepsi elenmiş ama aslında başarılı oyuncular bulunuyordu onlarda:)