"güldürdü"hem izleme hem de 1numaralı queenim asiye de inşalah seni de uçkurundan vurur![]()
Ben diziyi izliyorum he hafta
Ben izlemedim mi dedim? Reyting sayfasındaki yorumumu diyorsun?
"güldürdü"hem izleme hem de 1numaralı queenim asiye de inşalah seni de uçkurundan vurur![]()
Çok iyi değildi yine umarım toparlanacak artık dizi, ilk bölümler gibi değil maalesef, ergenlere yöneldiler hep dedim sana bunu, böyle yaparlarsa kendileri kaybedecekler ve pişman olacaklar.![]()
yok artık nasıl anlamazsın ergenlere yönelik işte konuşmalar sahneler bileBen beğendim bölümü ama dediğim gibi Nazar sahneleri beni deli ediyor onun dışında
severek izliyorum hangi sahne ergenlere yönelikti ki
yok artık nasıl anlamazsın ergenlere yönelik işte konuşmalar sahneler bileneyse saygı duyarım sana ablacim.
![]()
o zaman iyi izlemion diziyi herkes öyle diyorBen ergenlere yönelik sahne görmedim valla![]()
o zaman iyi izlemion diziyi herkes öyle diyorneyse saygı duyarım.
![]()
bu öyle bir konu değil ki açık ve net öyle sen göremionHerkesin düşüncesi ile benim düşüncem aynı olmak zorunda değil![]()
Senaryo batdıkça batıyor.
az önce bitirdim netten bölümü, Tam olarak 10 üzerinden mesela 10'luk bir bölüm değildi yine yani kısaca çok iyi değildi! BÖYLE sürdüremez bu olayı bu dizi, umarım diye diye yine diyeceğim UMARIM DÜZELİR ARTIK O İLK BÖLÜM TATLARI GELİR!Nefeslerde kaç koz vardı ellerinde, ama hep Vedat taraf akıllı çıktı. Totalliğin dibi.
@vadikızı bölümü bitirdim şimdi internetten. Çok iyi topladı umarım artık bozmaz dizi hiç!
Haftaya yiğit 'i alıyor galiba pislik !! bu berrak da iyi mi kötü mü olacak netleştiremedi kendini!!