Bu akşam fragman gelir bakalım ne olacakAynen hala donuk ve suratsız![]()
Bu akşam fragman gelir bakalım ne olacakAynen hala donuk ve suratsız![]()
Yine saçma bi fragman olmasa bariBu akşam fragman gelir bakalım ne olacak![]()
Sena ile geçer diye düşünüyorum birden bire gereksiz sahneleri arttıYine saçma bi fragman olmasa bari
Evet çok rol verir oldular sinsiyeSena ile geçer diye düşünüyorum birden bire gereksiz sahneleri arttı![]()
Seyirci aksiyon istiyoruz dedikçe bunlar ecünnüleri ön plana koymaya başladılarEvet çok rol verir oldular sinsiye![]()
Reytingler de düşer işte böyleSeyirci aksiyon istiyoruz dedikçe bunlar ecünnüleri ön plana koymaya başladılar![]()
![]()
![]()
kadınlar dövüşürse şaşırmam yakındaSeyirci aksiyon istiyoruz dedikçe bunlar ecünnüleri ön plana koymaya başladılar![]()
![]()
![]()
kadınlar dövüşürse şaşırmam yakında![]()
![]()
Gariban Sadişi dövüp duruyorlarReytingler de düşer işte böyle![]()
Evlendirmeye kalkıyorlar bi deGariban Sadişi dövüp duruyorlar
Ben o evde 1 dakıka kalmazdım![]()
çok pasif ezik kalıyor saadet'te biraz sert olup aşkına sahip çıkması lazım kahraman'ı öldürtmesine rağmenGariban Sadişi dövüp duruyorlar
Ben o evde 1 dakıka kalmazdım![]()
çok pasif ezik kalıyor saadet'te biraz sert olup aşkına sahip çıkması lazım kahraman'ı öldürtmesine rağmen
Vartoluya sahip çıkmıyor Snepeakta Selim en çok ben savunuyorum seni o evde diyordu tek o savunuyor aslındaEvlendirmeye kalkıyorlar bi deNiye kalıyosa onlarla birlikte salak
![]()
nazım kendi tarafına çekebilir cemil'i selim abisini öldürdüğü için yedek yok demişti ama yalandır görüntüleri yedeklemiştir çoktanEvlendirmeye kalkıyorlar bi deNiye kalıyosa onlarla birlikte salak
![]()
Selim güçsüzlerin dostuVartoluya sahip çıkmıyor Snepeakta Selim en çok ben savunuyorum seni o evde diyordu tek o savunuyor aslında![]()
![]()
![]()
O Nazımdan herşey beklenirnazım kendi tarafına çekebilir cemil'i selim abisini öldürdüğü için yedek yok demişti ama yalandır görüntüleri yedeklemiştir çoktan![]()
![]()
evet beklenir kendi adam öldüremiyor ama öldürtmeye çekinmezO Nazımdan herşey beklenir
Senin de hoşuna gidiyor dimiB.S.O Kulup üyeleri onlar![]()
![]()
Nerde onda o yürekevet beklenir kendi adam öldüremiyor ama öldürtmeye çekinmez
Çukuru başlarına yıksınlar İdris ve YAMACINGüzel ekip oldular bence![]()
![]()
![]()