Şimdi olsa para cezası verilirCem Uzan'la ilgili bişeydi sanırım. O zaman küçüktüm ve ilgilenmiyordum Ama hergün siyah ekranı okurdum
https://eksisozluk.com/star-tv-star-max-ve-kanal-6nin-1-ay-kapatilmasi--674024
Şimdi olsa para cezası verilirCem Uzan'la ilgili bişeydi sanırım. O zaman küçüktüm ve ilgilenmiyordum Ama hergün siyah ekranı okurdum
https://eksisozluk.com/star-tv-star-max-ve-kanal-6nin-1-ay-kapatilmasi--674024
Aaa bir kapanmada Showa gelecekti @S.G.A.T. ın herifi yüzünden
Aynen kapanmaz. Bu olaydan sonra artık yayın durdurma yada para cezası veriliyor artık. Heralde kanala 1 yıllık reklam gelirini isterlerdiŞimdi olsa para cezası verilir
1 ay kapanınca iyi batmamış starAynen kapanmaz. Bu olaydan sonra artık yayın durdurma yada para cezası veriliyor artık. Heralde kanala 1 yıllık reklam gelirini isterlerdi
Aynen kapanmaz. Bu olaydan sonra artık yayın durdurma yada para cezası veriliyor artık. Heralde kanala 1 yıllık reklam gelirini isterlerdi
Eskiden büyük kanalların kapandığını hatırlıyorum evet Kanal D falan siyah ekran gelirdi orada ceza aldına dahil yazı sürekli üstten aşşağıya iner dururdu şimdi öyle bir şey yok1 ay kapanınca iyi batmamış star
Paraya döküldü herşeyEskiden büyük kanalların kapandığını hatırlıyorum evet Kanal D falan siyah ekran gelirdi orada ceza aldına dahil yazı sürekli üstten aşşağıya iner dururdu şimdi öyle bir şey yok
Aaa öyle vlla hatta Rtük para almak için bazen uyduruk cezalar kesiyor bir ara Acunu yoluyordu @Harunnn60 @ForumdashParaya döküldü herşey
Donuna kadar alsa keşkeAaa öyle vlla hatta Rtük para almak için bazen uyduruk cezalar kesiyor bir ara Acunu yoluyordu @Harunnn60 @Forumdash
Çukur’da ‘Beyefendi’ lakaplı Baykal rolündeydiniz. Bir anda öldünüz...burak sergen çukur defterini tamamen kapattı ancak baykal(beyefendi) karakteri yüz değiştirerek dönebilir bana göre http://www.posta.com.tr/burak-sergen-cukur-benim-icin-bitti-haberi-1408535
bende ondan dedim zaten benim adayım levent inanır şimdi çıkarsa sezon sonuna kadar oynar ölür dizide bu sefer beyefendi karakteri daha sonra yeni düşman gelir 2.sezonda da o düşmanda ya çetin tekindor ya da musa uzunlar olurÇukur’da ‘Beyefendi’ lakaplı Baykal rolündeydiniz. Bir anda öldünüz...
Patlayan kilit bir roldü. Tam olarak öldü diyemeyiz, daha arada bir şey oldu.
Adam kendisinin oynamıcanı söylüyor ama Beyefendinin öldü belli değil daha demiş Başka bir oyuncu oynayabilir ihtimali çıkıyor evet @xemrexxx @kerem @serhatt @Forumdash @S.G.A.T. @MasacRE- @turkuazz
Nazıma ölmücem dönücem diyordubende ondan dedim zaten benim adayım levent inanır şimdi çıkarsa sezon sonuna kadar oynar ölür dizide bu sefer beyefendi karakteri bu sefer yeni düşman gelir 2.sezonda da o düşmanda ya çetin tekindor ya da musa uzunlar olur
daha önce dediğim gibi beyefendi'nin üstü var tek telefonunu açmadığı kişi olarak gelir musa uzunlar baykal'ın intikamı çukuru ele geçirmek içinNazıma ölmücem dönücem diyordu
Musa Uzunlar süper olur
Musa Uzunlar oynayabilir Dizisi de bitiyor @Aserat @ForumdashÇukur’da ‘Beyefendi’ lakaplı Baykal rolündeydiniz. Bir anda öldünüz...
Adam kendisinin oynamıcanı söylüyor ama Beyefendinin öldü belli değil daha demiş Başka bir oyuncu oynayabilir ihtimali çıkıyor evet @xemrexxx @kerem @serhatt @Forumdash @S.G.A.T. @MasacRE- @turkuazz
Benden çok yaşayacaksinizNazıma ölmücem dönücem diyordu
daha önce dediğim gibi beyefendi'nin üstü var tek telefonunu açmadığı kişi olarak gelir musa uzunlar baykal'ın intikamı çukuru ele geçirmek için
Musa Uzunlar süper olur
Senden önce çok yaşamamızın sebebi fazla içtiğin için olur @ömer karataşBenden çok yaşayacaksiniz
deme öyle Allah sağlıklı uzun ömür versin sana da peki şöyle olsa nasıl olur yeni baykal beyefendi (levent inanır) büyük patron tarafından kurtarılır yüzü değiştirilir ve gelir gelmez nazım'ı öldürürdüğünü sanır daha sonra nazım yine paçayı sıyırır baykalın yaşadığını söyler vartolu'ya vartolu da sezon finalinde baykal'ı öldürür 2.sezonda da patronu olarak musa uzunlar devreye girerBenden çok yaşayacaksiniz
Çok fazla hikaye çiğnenmiş olur zaten yüz değiştirme operasyonu kaliteyi düşürecek bir de oyle olaylara girmesinler. Yeni karakterler gelecektir ve bu yüzden onlara yer açılmalı. İdris, Nazım ve korkarım Selim gidici.deme öyle Allah sağlıklı uzun ömür versin sana da peki şöyle olsa nasıl olur yeni baykal beyefendi (levent inanır) büyük patron tarafından kurtarılır yüzü değiştirilir ve gelir gelmez nazım'ı öldürürdüğünü sanır daha sonra nazım yine paçayı sıyırır baykalın yaşadığını söyler vartolu'ya vartolu da sezon finalinde baykal'ı öldürür 2.sezonda da patronu olarak musa uzunlar devreye girer
yapacaklarsa bile fazla sürmemesi için geçici rolde birinin girmesini önerdim baykal rolüne böylece ölümü netleşmiş olurdu aynen diğer karakterlerden de ilginç şeyler çıkacaktır muhakkakÇok fazla hikaye çiğnenmiş olur zaten yüz değiştirme operasyonu kaliteyi düşürecek bir de oyle olaylara girmesinler. Yeni karakterler gelecektir ve bu yüzden onlara yer açılmalı. İdris, Nazım ve korkarım Selim gidici.
Dikkat ettiğseniz Emmi ve Paşa son bölümlerde hiç yok. Onlari da farkli bir senaryo bekliyor olabilir. Bana sorarsınız bunlari senarist bile kafasinda oturtmadi. Reytinglere göre başka bir tarafa esiyor her hafta senaryo. @Çiğdem-
Zaten bu adam bu rolü haketmiyor,başkası gelsin daha iyi olurÇukur’da ‘Beyefendi’ lakaplı Baykal rolündeydiniz. Bir anda öldünüz...
Çok fazla hikaye çiğnenmiş olur zaten yüz değiştirme operasyonu kaliteyi düşürecek bir de oyle olaylara girmesinler. Yeni karakterler gelecektir ve bu yüzden onlara yer açılmalı. İdris, Nazım ve korkarım Selim gidici.
Dikkat ettiğseniz Emmi ve Paşa son bölümlerde hiç yok. Onlari da farkli bir senaryo bekliyor olabilir. Bana sorarsınız bunlari senarist bile kafasinda oturtmadi. Reytinglere göre başka bir tarafa esiyor her hafta senaryo. @Çiğdem-
Zaten bu adam bu rolü haketmiyor,başkası gelsin daha iyi olur
@Forumdash Bulur şimdi ucuzluk pazarına gitmiştir yeni Beyefendi bulmayayapacaklarsa bile fazla sürmemesi için geççi rolde birinin girmesini önerdim baykal rolüne böylece ölümü netleşmiş olurdu aynen diğer karakterlerden de ilginç şeyler çıkacaktır muhakkak