Şuana kadar 20 küsür oyun oynamışlar. Nagihan en az 15 tanesini aldı.Oo büyük kapışma hadi bakalım
Mustafa Kemal'in olmayışıda bize yaradı. Rahat alıyoruz.
Mustafa niye yoktu oyunda Dualarımız Sahra ile Yiğitte olabilir aslında o da zayıfMustafa Kemal'in olmayışıda bize yaradı. Rahat alıyoruz.
Az once 10-6 10-7 bitecek demiştim 7-5 iken
Cumali başım dönüyor deyip kolyeyi almıştı.
Sahra'da kötüyüm deyip kolyeyi alır umarım
Rahatsızım demiş. Ada oyununda seçme yapmıştı ama sırası gelince yerini Turabi'ye verdi.Mustafa niye yoktu oyunda Dualarımız Sahra ile Yiğitte olabilir aslında o da zayıf
Konseyi böyle izleriz artık @DosiKaos istiyorum artık, yesinler istiyorum birbirlerini. Turabi delirdi bu arada, oh olsun.
Ah ne yapsın bu oyun iyiydi ama ada oyununda ezildi ve hırsından parkuru parçaladı çıldırdı adam. Yazık ona normaldir çıldırması @eskici nin Turabi'si çok egolu demek, yenilgiyi hazmedemediYine başladı boş konuşmalara
Yok artık nerden buldun
Klasik Turabi işte Bakalım konsey için hangi kamyon arkası sözlerini hazırlamışAh ne yapsın bu oyun iyiydi ama ada oyununda ezildi ve hırsından parkuru parçaladı çıldırdı adam. Yazık ona normaldir çıldırması @eskici nin Turabi'si çok egolu demek, yenilgiyi hazmedemedi
Bir klasiktir bu caps, derbilerde çok kullanılır Geçen Fb-Bjk maçını da böyle izledim meselaYok artık nerden buldun
Yarinda öyle olur umarim
Sahra almadı ama Elif'in almasıda işimize yarıyorBir klasiktir bu caps, derbilerde çok kullanılır Geçen Fb-Bjk maçını da böyle izledim mesela