Evet o da iyi Ama Mustafa kazansa da sevinirdim ben, çok başarılı aslında bizim için iyi değil ama kalmasını istiyorum onun sırf sonradan geldi diye elenmemeliSahra almadı ama Elif'in almasıda işimize yarıyor
Normal oyunlarda başarısız olanlar bireyselde coşuyor zatenElif'i görüyon mu, Cumali gibi bireyselleri kazanıyor. @MasacRE-
Mustafa'yı yazmazlar ya. Elif demez herhalde ismini. O yok diye kaybettiler işteEvet o da iyi Ama Mustafa kazansa da sevinirdim ben, çok başarılı aslında bizim için iyi değil ama kalmasını istiyorum onun sırf sonradan geldi diye elenmemeli
İki kişi yazmış Sonradan katıldığı için ilk yazılacaklar arasında kalıyor ne kadar başarılı olursa olsun.Mustafa'yı yazmazlar ya. Elif demez herhalde ismini. O yok diye kaybettiler işte
Nankörlük resmenİki kişi yazmış Sonradan katıldığı için ilk yazılacaklar arasında kalıyor ne kadar başarılı olursa olsun.
Artistmisin, dövüşçümüsün dansçımısın nesin birader.
20 yaş altı seyircinin oy vermesi yasaklansa Kıbrıs'a bile zor gider Çakma süper kahraman. Oyunlarda maskeyle dolaşıyor yav Bu herifin nesini seviyorsunuz anlamıyorum ki.Survivor 2014 ve Survivor All Star Şampiyonu. Ne olduğu sormuşsun.
20 yaş altı seyircinin oy vermesi yasaklansa Kıbrıs'a bile zor gider Çakma süper kahraman. Oyunlarda maskeyle dolaşıyor yav Bu herifin nesini seviyorsunuz anlamıyorum ki.