Hahha Aaa yıllardır Çiğdem şu parlağı seviyor diye video foto paylaşıyor ama aslında kendi seviyor evet geçte olsa anlamaya basladımŞükür uyandınKalk yüzünü yıka ve bu oğlana cephe al
Olan sana oluyor. Evde kalıcan. Elindeki tüm erkekleri kapıyor
![]()
Hahha Aaa yıllardır Çiğdem şu parlağı seviyor diye video foto paylaşıyor ama aslında kendi seviyor evet geçte olsa anlamaya basladımŞükür uyandınKalk yüzünü yıka ve bu oğlana cephe al
Olan sana oluyor. Evde kalıcan. Elindeki tüm erkekleri kapıyor
![]()
İşte arşivi var diye boşuna demiyorumHahha Aaa yıllardır Çiğdem şu parlağı seviyor diye video foto paylaşıyor ama aslında kendi seviyor evet geçte olsa anlamaya basladım![]()
![]()
![]()
Odasının duvarlarında parlak oğlan posterleri varmıdır acabaİşte arşivi var diye boşuna demiyorum![]()
Şuan yoktur ama o dönemden geçmiştirOdasının duvarlarında parlak oğlan posterleri varmıdır acaba![]()
![]()
![]()
istediğim yerimde saklarım size neOdasının duvarlarında parlak oğlan posterleri varmıdır acaba![]()
![]()
![]()
istediğim yerimde saklarım size ne
odama poster asmadım hiç öyle son 14-15 yıldır en son 4.soınıfta popstar fırdevsle abidinin posteri vardı![]()
Aaa senin sayende Forumdashın görmediğim mesajını gördüm bildirim gelmemiş
bazanın içinde beyblade im duruyor hala bir gün şöyle kafana nişan alıp atıcamAaa senin sayende Forumdashın görmediğim mesajını gördüm bildirim gelmemiş
Yatağının altı değidle yastığının altında saklıyorsundur altın gibi![]()
![]()
![]()
Aaaa pokemon tasolarında duruyordur seninbazanın içinde beyblade im duruyor hala bir gün şöyle kafana nişan alıp atıcam![]()
yok kız onlar kayboldu ama yugiohlar duruyorAaaa pokemon tasolarında duruyordur senin![]()
Aaa benim hep kayboldu eskiye dahil ne varsayok kız onlar kayboldu ama yugiohlar duruyor![]()
yaşın çıktı yine ortayaAaa benim hep kayboldu eskiye dahil ne varsa
Ama 90lı yıllardan durma Pawor Rangers etiketlerim var taa 5 yaşlarında köydeki evin dolabına etiketlemiştim hala orada duruyor şuan kullanmadımız evYırtılır diye çıkartamıyorumda
![]()
![]()
![]()
Aaa senin kartların dururkan bir şey olmuyor amayaşın çıktı yine ortaya![]()
ben sene söylemiyorum amaAaa senin kartların dururkan bir şey olmuyor ama![]()
Sene demiyonda sankı 2010 dan bahsediyon ayoll millet 10 yaşındamı sanacak sanıyon seniben sene söylemiyorum ama![]()
Simdi canım bizim forumun 3 başlı dişileri @vadikızı @Dosi ve @Çiğdem- güzel kadınları çirkin- korkunç yaratıklar olarak görürler gazetelerinden hepkadin ne kadar güzelleştirme bunlar o kadar korkar mesela Kate Upton I gulyabani olarak görüyorlar
ecünnü iste onların gördüğü korkunç yaratıklar oluyor iste