Asiye Reis'in İkna Yöntemi

Şükür uyandın:A Kalk yüzünü yıka ve bu oğlana cephe al:F Olan sana oluyor. Evde kalıcan. Elindeki tüm erkekleri kapıyor:F
Hahha Aaa yıllardır Çiğdem şu parlağı seviyor diye video foto paylaşıyor ama aslında kendi seviyor evet geçte olsa anlamaya basladım :A :A :A

istediğim yerimde saklarım size ne:A

odama poster asmadım hiç öyle son 14-15 yıldır en son 4.soınıfta popstar fırdevsle abidinin posteri vardı :A
Şuan yoktur ama o dönemden geçmiştir :F Şimdi yatagın altına saklıyordur:F @xemrexxx
Aaa senin sayende Forumdashın görmediğim mesajını gördüm bildirim gelmemiş :F

Yatağının altı değidle yastığının altında saklıyorsundur altın gibi :A :A :A

yok kız onlar kayboldu ama yugiohlar duruyor:A
Aaa benim hep kayboldu eskiye dahil ne varsa :(

Ama 90lı yıllardan durma Pawor Rangers etiketlerim var taa 5 yaşlarında köydeki evin dolabına etiketlemiştim hala orada duruyor şuan kullanmadımız ev :F Yırtılır diye çıkartamıyorumda :A :A :A

Aaa benim hep kayboldu eskiye dahil ne varsa :(

Ama 90lı yıllardan durma Pawor Rangers etiketlerim var taa 5 yaşlarında köydeki evin dolabına etiketlemiştim hala orada duruyor şuan kullanmadımız ev :F Yırtılır diye çıkartamıyorumda :A :A :A
yaşın çıktı yine ortaya:A

Simdi canım bizim forumun 3 başlı dişileri @vadikızı @Dosi ve @Çiğdem- güzel kadınları çirkin- korkunç yaratıklar olarak görürler gazetelerinden hep :A kadin ne kadar güzelleştirme bunlar o kadar korkar mesela Kate Upton I gulyabani olarak görüyorlar :A ecünnü iste onların gördüğü korkunç yaratıklar oluyor iste

:kiki::kiki:tövbe yarabbimm allah senin iftiralarından korusun beee