Çok güzel hissediyorsun
Çok güzel hissediyorsun
Çok güzel hissediyorsun![]()
Sezon finalinde çıkar gelir bence ama inş yüzünü göstermeden bitirmezler bölümüKatılması lazım yoksa işler karışır![]()
Öyle de bitirebilirler,oyuncu bulamazlarsaSezon finalinde çıkar gelir bence ama inş yüzünü göstermeden bitirmezler bölümü![]()
![]()
![]()
Aaa oyuncuyu bulup saklayabilirlerde sır diye ama forum halkı elbet öğrenir kim oldunuÖyle de bitirebilirler,oyuncu bulamazlarsa![]()
Umarım iyi bi oyuncu bulurlar da,beklediğimize değer,şöyle Emrah gibi bomba,kaliteli bi isim olurAaa oyuncuyu bulup saklayabilirlerde sır diye ama forum halkı elbet öğrenir kim oldunu
![]()
![]()
![]()
İşler demişlerdi ama o adam çökmüş ayoll Yıldızın klibinde tanıyamadımUmarım iyi bi oyuncu bulurlar da,beklediğimize değer,şöyle Emrah gibi bomba,kaliteli bi isim olurSende fesadından çatlarsın
![]()
Reytinglere göre koz olarak sakliyorlar bence o karakterleri. Bir sorun olmadigi surece biraz zor ortaya cikarlar. Yeni sezon tanitim fragmaninda gorebiliriz yazinSezon finalinde çıkar gelir bence ama inş yüzünü göstermeden bitirmezler bölümü![]()
![]()
![]()
İnş reyting düşmeye devam ederde bu sezon getirirler bitmedenReytinglere göre koz olarak sakliyorlar bence o karakterleri. Bir sorun olmadigi surece biraz zor ortaya cikarlar. Yeni sezon tanitim fragmaninda gorebiliriz yazin![]()
Son bölümler cok kötü. Vartolu ana kötü karakter olmaktan çıktı, cok fazla espri yapiyorİnş reyting düşmeye devam ederde bu sezon getirirler bitmeden![]()
![]()
Seyirci hızla kaçıyor diziden bu arada şaka maka![]()
Klasik Ay yapım işte @ForumdashSon bölümler cok kötü. Vartolu ana kötü karakter olmaktan çıktı, cok fazla espri yapiyor![]()
aynen ama başarılı da oluyorlar dönüştürünce zaten başka ciddi karakterler girip çıkıyor yada dizinin içinde oluyor ciddi karakterlerKlasik Ay yapım işte @Forumdash
İçerde de Coşkun Alyanak başta daha ciddilerdi sonradan komedi artmıştı Vartolu Medet olayıda öyle oldu![]()
Vartolu çıldırıyor Sadişin evleneceğini duyunca bakalım ne oluraynen ama başarılı da oluyorlar dönüştürünce zaten başka ciddi karakterler girip çıkıyor yada dizinin içinde oluyor ciddi karakterler![]()
![]()
ne olacak cemil'i öldürecek
O klip için imaj değiştirdi,hala mihrap yerinde herifinİşler demişlerdi ama o adam çökmüş ayoll Yıldızın klibinde tanıyamadım![]()
![]()
![]()
Ben klibi izledim tanımadım konuda yazıda İşler yazınca şok geçirdimO klip için imaj değiştirdi,hala mihrap yerinde herifin![]()
Gözlerinde katarakt var diyorum inanmıyosun,iyice kocadın artıkBen klibi izledim tanımadım konuda yazıda İşler yazınca şok geçirdim![]()
![]()
![]()
İdris baba @S.G.A.T. ın herifini eziyor![]()
![]()
Ekmeğimize yağ sürüyor ayoll şimdi Nazım Vartolu ve Emrah üçlüsüne koşa koşa geri döner Selim
Babalarının sevmediği çocuklar kulubune
![]()
![]()
@kerem @serhatt @MasacRE- @Forumdash @xemrexxx
aynen okey'e 4.aranıyor o 4.de selim![]()
![]()
Buyuk haksizlik yapiyorlar adama. Bu olanlarda Yamac'in hic mi sucu yok. Her seyi Selim'in uzerine attilar.
Senarist Selim'in o 3'luye katilmasi icin zemin hazirlamis bu sahneyle![]()
aaaa bu İdrisinde borusu Selime ötüyor hep,Yamaca kimsenin bişey dediği yok
şu yorumu okuyunca aydınlandım diziyle ilgiliÇok güzel hissediyorsun![]()
Kim yazdıysa eline sağlık