Hani nerde biz göremedik daha
Aaa sen bu ecünnüyü ne zaman gelecek dedin
Merve onun da üstesinden gelir.Aaa sen bu ecünnüyü ne zaman gelecek dedin
Tam Ufak Tefek Ecünnülere yakışır bir oyuncu tipi varOya Gökçemiydi kendisi gibi donuk bir arkadaş bulmuş
![]()
![]()
@kerem @serhatt @Harunnn60 @Forumdash
Konuk oyuncu olur benceAaa sen bu ecünnüyü ne zaman gelecek dedin
Tam Ufak Tefek Ecünnülere yakışır bir oyuncu tipi varOya Gökçemiydi kendisi gibi donuk bir arkadaş bulmuş
![]()
![]()
Sensin donuk çok güzel bi kadın SezinAaa sen bu ecünnüyü ne zaman gelecek dedin
![]()
![]()
Merve onun da üstesinden gelir.![]()
Konuk oyuncu olur bence
UTC 'de eski tat yok valla.![]()
Kuş kafalı bir ecünnüSensin donuk çok güzel bi kadın Sezin
Kıskançlıktan çatladın![]()
Seni şikayet ederim bak poliseKuş kafalı bir ecünnü![]()
![]()
Dahada soğudum bu diziden![]()
![]()
![]()
Başka kime olacakEmrah Amire mi![]()
![]()
![]()
Konuyu ilk ben açtım, sonradan diğerleri duyurdu.Aaa sen bu ecünnüyü ne zaman gelecek dedin
![]()
![]()
Öyle çok boş olur. oyanın bir arkadaşı vardı onun gibi olur. asıl okudukları liseden arkasdaolsun ki pelin merve filan tanısın.![]()
Oya hayatini geri kazandi, Tıp okudu, doktor oldu. 1 senelik hayata verdigi aranin ardindan yeniden liseye basladi ve yeni okuluna alismasini saglayan tek arkadasi Elif'tiO liseden atılan insan başka lisede devam edemez. Açıktan falan okur liseyi. Başka liseye gidip orada yeni ortam kurmuş falan olamaz. Çünkü bu kız okuldan atılınca intihar etti, doğurganlığınu kaybetti vs. Kurguda boşluk olur.![]()
Oya hayatini geri kazandi, Tıp okudu, doktor oldu. 1 senelik hayata verdigi aranin ardindan yeniden liseye basladi ve yeni okuluna alismasini saglayan tek arkadasi Elif'tiHikaye bu, atin fava bekleyin
![]()