Ben sana diyorum. Kim kötüyse onla eşleşiyor. Önceki oyunda Anıl iyiydi diye eşleşmedi onla. Herkes 2-3 kere oynarken o 1 kere oynadı.Turabi yine en zayıf adamımızla eşleşmiş @Dosi Murat'ı kestirdi dediğin gibi gözüne
İzliyor musun şu an Hilmi ile oynadı parkuru bile tamamlayamadan Hilmi kazandı oyunuBen sana diyorum. Kim kötüyse onla eşleşiyor. Önceki oyunda Anıl iyiydi diye eşleşmedi onla. Herkes 2-3 kere oynarken o 1 kere oynadı.
Hakan'a yenilince kesin sonra Murat'ı seçmiştir ama sıra gelmedi Anıl 3 kere oynadı.
Turabi anca zayıfları alıp kazansın sonrada en iyiyim diye geçinsin İlk turda kim kötüydüyse ikinci turda onu seçiyor
Gömdü diyelim biz ona kazandı yetersiz bir lafHilmicem kazandı 6-5
Aa bakamadım tüh, neyse sonra zevkle bakarım Turabi'nin ezilmesiniİzliyor musun şu an Hilmi ile oynadı parkuru bile tamamlayamadan Hilmi kazandı oyunu
Ne güzel anlatmışsınYaa Turabi efendi Hilmi Murat'a benzemez, sen daha parkuru bitiremeden oyunu böyle kazanır işte
Ayrıntı önemli tabi @eskici Hilmi kazandı deyip geçiyor, önemli olan nasıl kazandığıNe güzel anlatmışsın