Ekli dosyayı görüntüle 59066
Biz xemrexxx olarak yine gerçeklerle karşınızdayız.Dizilerin ilgiyle izlendiği Latin Amerika'dan son durumu aktaracağız.
Neyse
Kolombiya ile başlayalım. Kanal 7'nin günlük dizisi Elif bu ülkede fırtınalar estiriyor. Şu ana kadar ülkede yayınlanan Türk dizileri arasında en çok izleneni olan Elif, ilk 10'dan düşmüyor. Ülkede yayınlanan diğer Türk dizileri Fazilet Hanım ve Kızları ve Kanatsız Kuşlar ise 1 reytingin altında kalsalar da yayınlandıklara kanala göre iyi oranlar alıyorlar.
Ekli dosyayı görüntüle 59054
Peru'da ise Vatanım Sensin en çok izlenen Türk dizisi (listede 5.sırada). Listedeki diğer diziler Elif ve Aşk Yeniden (10.sırada)
Ekli dosyayı görüntüle 59055
Uruguay'da şu sıralar en çok izlenen Türk dizisi Vatanım Sensin. (3.sırada listede) Yakın zamanda final yapan O Hayat Benim dizisi de günlük listede ilk 5'te yer alıyordu. İlk başlarda ilgiyle izlenen Kırgın Çiçekler ise şimdi liste dışı.
Ekli dosyayı görüntüle 59056
İspanya'da yayınlanan Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisi genel sıralamada geride olsa da kanalının en çok izlenen işi.
Ekli dosyayı görüntüle 59057
Meksika'da ise Muhteşem Yüzyıl Kösem (9.) dizisi Aşk-ı Memnu (10.)'yu geçerek şaşırtıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 59058
Paraguay'da ilk sırada O Hayat Benim ve Muhteşem Yüzyıl birincilik mücadelesi verirken Kara Sevda, Elif ,Güllerin Savaşı ve Beni Affet takip ediyor. Poyraz Karayel ve Küçük Gelin de ilk 10'a girebilen diğer diziler.
Ekli dosyayı görüntüle 59059
Ekvator'da ise O Hayat Benim ve Muhteşem Yüzyıl birncilik mücadelesi veriyor.
Ekli dosyayı görüntüle 59060
Panama'da ilk sırada yine O Hayat Benim var. Diğer Türk dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün ise 3.Başka bir kanalda yayınlaan Adını Feriha Koydum da ilk 5'te yer alıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 59061
El Salvador'da ilk sırada Sıla dizisi var onu Adını Feriha Koydum ve Karagül takip ediyor.
Ekli dosyayı görüntüle 59062
Kosta Rika'da ilk sırada Muhteşem Yüzyıl var. Sıla, Adını Feriha Koydum, Elif ve Karagül ilk 10'daki diğer diziler.
Ekli dosyayı görüntüle 59063
Nikaragua'da ilk sırada Muhteşem Yüzyıl yer alıyor. Sıla dizisi 2. ve Karagül 4.sırada
Ekli dosyayı görüntüle 59064
Arjantin'de en çok izlenen dizi Muhteşem Yüzyıl iken gündüz kuşağı dizileri Elif ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki de iyi reytingler alıyor. Kara Para Aşk dizisi ise düşük reytingleri nedeniyle 23:30'a atılmış durumda.
Ekli dosyayı görüntüle 59065
Türk dizilerini Latin Amerika'da ilk kez yayınlayan
Şili'de ise Cesur ve Güzel ve Yaprak Dökümü dizileri 10 reytingi geçseler de ilk10'a girmekte zorlanıyorlar. Güneşi Beklerken dizisi ise 8.2 reytingle açılışı yaptı.
Ekli dosyayı görüntüle 59067