eskici 25.000'ler Kulübünde!

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,526
Puanı
1,060
Forumumuzun sevilen modern eskicisi, her mesajının sonuna ":A" <- bunu koymayı eksik etmeyen, yokluğunda yokluğunu hisettiren, varlığında foruma renk katan, herkesle anlaşan ve hep gülen ve güldüren eğlenceli üyesi @eskici 25.000'ler kulübüne girmiştir.
20180416_230421.png

Kendisini tebrik eder, nice güzel ve eğlenceli mesajlarının devamını dileriz :D

İşte hediyem

Kim acaba bilemedim şimdi :A ama Turabi'yi çıkartman hoş olmamış :A
Sen kimle konuştuğunu bilmiyorsan ben hiç bilmem. Sanki devlet sırrı :A
Yok yok Turabisiz çok hoş. Eminim sende sevindin öyle yapmama
Ölümsüzleşmesin bu konuda. Sen çünkü dün sevmediğin Turabiyi bugün seviyorsan, yarın yine sevmezsin :A

Sen kimle konuştuğunu bilmiyorsan ben hiç bilmem. Sanki devlet sırrı :A
Yok yok Turabisiz çok hoş. Eminim sende sevindin öyle yapmama
Ölümsüzleşmesin bu konuda. Sen çünkü dün sevmediğin Turabiyi bugün seviyorsan, yarın yine sevmezsin :A
Turabi sevgim bitmez artık merak etme ama sorun değil konuyu açan sensin sen nasıl istiyorsan öyle olmuş olsun :A

Diyorsun ama konuşuyorsun da onu ne yapıcaz:A
Bunu diyeceğini biliyordum :A Konuşuyorum ama eskisi gibi değil. Bu kutlama konusu hatrına konuşuyorum. Survivor harici konularda nadiren yazışıyoruz :A
Eskisi gibi değiliz eskici :A gün geçtikte uzaklaşıyorum senden...

Bunu diyeceğini biliyordum :A Konuşuyorum ama eskisi gibi değil. Bu kutlama konusu hatrına konuşuyorum. Survivor harici konularda nadiren yazışıyoruz :A
Eskisi gibi değiliz eskici :A gün geçtikte uzaklaşıyorum senden...
Hata yapıyorsun insanları tercihlerine göre yargılamamak gerekir :A

Hata yapıyorsun insanları tercihlerine göre yargılamamak gerekir :A
hahahahha bu çok iyiydi :F
Haklısın ya bi kendime geleyim.
Beni tekrar foruma bağlayıp tam 1 küsür aydır günlük takılmama vesile olan kişisin.
Bir tercih aramızdakileri bitirmemeli :A Tamamdır, yeniden yakın olabiliriz ama birazcık zaman alabilir :A Görmemezlikten gelecem avatarını :A alışmak kabullenmek zor geliyor :T:

hahahahha bu çok iyiydi :F
Haklısın ya bi kendime geleyim.
Beni tekrar foruma bağlayıp tam 1 küsür aydır günlük takılmama vesile olan kişisin.
Bir tercih aramızdakileri bitirmemeli :A Tamamdır, yeniden yakın olabiliriz ama birazcık zaman alabilir :A Görmemezlikten gelecem avatarını :A alışmak kabullenmek zor geliyor :T:
Baya oldu alışmış olman lazım artık :A yalnız konuyu açtın senden başka kutlayan olmadı bunu da fark ettim şu an :A

Aaa eskiden beridir anlaştımız bir üyeydin ama özellikle bu geçen dönemde çok katkın oldu foruma son 10 bine yakın mesajında özellikle ikimizin çok güzel sohbetleri oldu nice cicili bicili sohbetlere :bhr::bhr::bhr: @eskici

Bu videoyu önceden birisi için hazırlamıştım forumda sanada en uygun hediye olur :Z

Aaa eskiden beridir anlaştımız bir üyeydin ama özellikle bu geçen dönemde çok katkın oldu foruma son 10 bine yakın mesajında özellikle ikimizin çok güzel sohbetleri oldu nice cicili bicili sohbetlere :bhr::bhr::bhr: @eskici

Bu videoyu önceden birisi için hazırlamıştım forumda sanada en uygun hediye olur :Z
Teşekkür ederim Çiğdem hediye de harika olmuş çok sevdiğim bir şarkıdır :A