Yeniden sevebilirim sanmıştım ama olmadı, sonrada bıraktım.Benden önce sen damlamıştın bu konuya ve baya baya yazıp duruyordun ben haftalar sonra başladım programı izlemeye
İzlemeye devam etseydim seni 3'e katlardım. Şükür et izlemedim.Bu arkadaş da utanma duygusu ne gezer? @DarkLegenD
Sen anca beni boş işlerde 3'e katlarsın.İzlemeye devam etseydim seni 3'e katlardım. Şükür et izlemedim.
Bu oyun zor döner.Yiğit kazandı, 4-1
Murat aday olsun da Cumali elensin hayırlısıyla artık.Bu oyun zor döner.
Kaybetmeye eksilmeye mahkum bu takım :S
O risk alınırmı bilmem. Yağmur veya Birsen'i yazmazsalar Cumali kesin yolcu olur. Ben onlar yazılsada Cumali'nin eleneceğini düşünüyorum. Hakan fanlarından oy almaz bukezMurat aday olsun da Cumali elensin hayırlısıyla artık.
Cumali kalırsa artık dagıtsınlar takımı. Cumaliye oy veren insanlar ordakilerin hakkını yiyor...O risk alınırmı bilmem. Yağmur veya Birsen'i yazmazsalar Cumali kesin yolcu olur. Ben onlar yazılsada Cumali'nin eleneceğini düşünüyorum. Hakan fanlarından oy almaz bukez
Bunu Turabi alabilir. Murat Tanıtımda kedisininkini fırlatıp koşuyorduCumali kalırsa artık dagıtsınlar takımı. Cumaliye oy veren insanlar ordakilerin hakkını yiyor...