Sonunda gerçekleri gördün derken sanki ben daima Ali ve Mavi dizinin en iyileei olduğunu belirtmişim manasına geliyorAynı şeyi diyoruz zaten.
Sonunda gerçekleri gördün derken sanki ben daima Ali ve Mavi dizinin en iyileei olduğunu belirtmişim manasına geliyorAynı şeyi diyoruz zaten.
@Forumdash ın Ranini olmasından şüpheleniyorum uzun zamandır @Yiğitt @xBUGRAx @Harunnn60 @eskiciaman bu da kime kızdıysa yine
@Forumdash da yaşı belli değil yaşlı olduğunu tahmin ediyoruz ve isminide söylemiyor belkide kadın oldu içindirKiz ranini 51-52 yasinda ve kadın 😱 @Forumdash
Olabilir aslında siz şeytan üçgeni @Dosi @vadikızı ve snnle rekabete girmeye korkup saklamış olabilir kadın olduğunu Faruk abla@Forumdash da yaşı belli değil yaşlı olduğunu tahmin ediyoruz ve isminide söylemiyor belkide kadın oldu içindir
Bu hayatta herşey olur
yazık oldu be,bence biraz daha devam etmeliydi,yalan haber gibime geliyor
İsmini sakladığı sürece cinsinden emin olamayız @Forumdash @xemrexxxBu hayatta herşey olur
Kendini niye saklıyor sinsiİsmini sakladığı sürece cinsinden emin olamayız @Forumdash @xemrexxx
Aaa belki aramıza sızdı buradan haberleri alıyor sayfasında yazmak için
Vartolu gibi gerçek kimliği karanlık olabilirKendini niye saklıyor sinsi
Forumdan göndermek lazımVartolu gibi gerçek kimliği karanlık olabilir
Geceleri biz yokken baş başa kalırsanız selam verirse kaç ayollForumdan göndermek lazım
Arkama bile bakmamGeceleri biz yokken baş başa kalırsanız selam verirse kaç ayoll
Kiz ranini 51-52 yasinda ve kadın 😱 @Forumdash
@Forumdash da yaşı belli değil yaşlı olduğunu tahmin ediyoruz ve isminide söylemiyor belkide kadın oldu içindir
Kimliğini saklayandan artık şüphe duyuyorum Vartoludan dolayı
Ben ismimi cismimi söylesem bu sefer tipini görmeden inanmam dersin.Bu hayatta herşey olur
Aman allahım senaryolara bakBen ismimi cismimi söylesem bu sefer tipini görmeden inanmam dersin.
Tipimi görürünce erkeğe dönmüş kadınsındır diyip ameliyat izlerime bakmak istersin filan Bu kurgu böyle uzar gider Ben de senin artık fake biri oldugunu düşünüyorum Çiğdem- bacım Komşu kızından öc almak için fake resimlerini alıp dedikoducu xemrexxx ye göstertip forumda ifşa oldum ayagına yatıyorsun
Ben o cadıdan herşeyi bekliyorum zaten,sinsirella bozuntusu@Çiğdem- i yakından tanı bana hak vereceksin A Yapar diceksin