- Reaksiyon puanı
- 2,960
- Puanı
- 280
kahramandan dolayı ölmesini istiyor heraldeBu Sultan bilmiyomu yanlışlıkla olduğu ya
Belki de,gerçekten ölecekkahramandan dolayı ölmesini istiyor heralde
Bu Sultan bilmiyomu yanlışlıkla olduğu ya
Aaa son 2 bölümdür fragmanlar çok kötü malesefkahramandan dolayı ölmesini istiyor heralde
Niye böyle oldu bende anlamadım,aksiyon 0 fragmanlardaAaa son 2 bölümdür fragmanlar çok kötü malesefReytingimiz düşmüş bu kötü fragmanlara hala devam ediliyor Snepeaktan ne farkı var bu fragmanın eğer 2.fragmanda kötü gelirse Söz toteli bu haftada alır
![]()
![]()
@kerem @MasacRE- @S.G.A.T. @xemrexxx @Forumdash
Aslında son bölüm iyiydi ama fragmanlar son 2 bölümdür diziyi izlemeyin diye bağırıyorNiye böyle oldu bende anlamadım,aksiyon 0 fragmanlarda
Kendi ayaklarına sıkıyorlarAslında son bölüm iyiydi ama fragmanlar son 2 bölümdür diziyi izlemeyin diye bağırıyor
![]()
![]()
![]()
Sultanın nesiyle reyting arttırmayı düşünüyor bunlar onu anlamıyorum ayollKendi ayaklarına sıkıyorlar![]()
Var demek kii bi hükmü kadınınSultanın nesiyle reyting arttırmayı düşünüyor bunlar onu anlamıyorum ayoll![]()
![]()
![]()
Geberse hiç üzülmem yanına Nedreti de alıp gitsinlerVar demek kii bi hükmü kadının![]()
Ben üzülürüm yaGeberse hiç üzülmem yanına Nedreti de alıp gitsinler![]()
![]()
![]()
Aaa sen kimden yanasın ayoll Vartoluya olanlar bu kadın yüzündenBen üzülürüm ya![]()
Kötü kötüyü çekermiş o yüzden seviyorumAaa sen kimden yanasın ayoll Vartoluya olanlar bu kadın yüzünden![]()
![]()
![]()
düzenledim vartolu içerde olabilir mi yoksa yine mi karanlık tarafa geçti ? ?@ömer karataş konu başlığını duzenlesene aga![]()
Fragman iyi olmuş ilkine göre
Sultan anaya rol verilmeliAaa son 2 bölümdür fragmanlar çok kötü malesefReytingimiz düşmüş bu kötü fragmanlara hala devam ediliyor Snepeaktan ne farkı var bu fragmanın eğer 2.fragmanda kötü gelirse Söz toteli bu haftada alır
![]()
![]()
@kerem @MasacRE- @S.G.A.T. @xemrexxx @Forumdash