Aaa bu Senada öz kızı çıksa Beyefendinin ve otomatik olarak Mirası ele geçirir Yamaç yeni beyefendiKadın bana benziyor zaten,pardon kaynanam diycektim![]()
Aaa bu Senada öz kızı çıksa Beyefendinin ve otomatik olarak Mirası ele geçirir Yamaç yeni beyefendiKadın bana benziyor zaten,pardon kaynanam diycektim![]()
yamaçtan bi halt olmazAaa bu Senada öz kızı çıksa Beyefendinin ve otomatik olarak Mirası ele geçirir Yamaç yeni beyefendi![]()
Çukurun babası Vartolu olmuş olur işteyamaçtan bi halt olmaz
EMRAH olucak görürüsünÇukurun babası Vartolu olmuş olur işte![]()
![]()
![]()
Aaa o en geç sezon finalinde geberir benceEMRAH olucak görürüsün![]()
Diziye can getirdi be ne ölmesiAaa o en geç sezon finalinde geberir bence![]()
![]()
![]()
İlk geldiği bölüm çok gıcıktı sonra geri çektiler biraz düzeldiDiziye can getirdi be ne ölmesi![]()
Çok havalıydı ama o arabası müzikler falanİlk geldiği bölüm çok gıcıktı sonra geri çektiler biraz düzeldi![]()
![]()
![]()
Çok abartıydı ayollÇok havalıydı ama o arabası müzikler falan![]()
Başrollere taş çıkartırÇok abartıydı ayollSankı yeni bir dizi başlıyor oda başrol gibiydi
![]()
![]()
![]()
Aaa bunlar bence Vartolunun ipini çekmeye çalıştılar ama seyirci oklavayı geçirdi kafalarınaBaşrollere taş çıkartırondaki cevheri gördüler ondan öyle giriş yaptırdılar çatla
![]()
Daha yeni başlıyor herşey gör bak Vartoşa neelr ypacaklarAaa bunlar bence Vartolunun ipini çekmeye çalıştılar ama seyirci oklavayı geçirdi kafalarına![]()
![]()
![]()
Vartoluyu sattın bir parlağa 😱 Emrahı Vartolu gebertir inşDaha yeni başlıyor herşey gör bak Vartoşa neelr ypacaklar![]()
Satarım tabi niye satmiyimVartoluyu sattın bir parlağa 😱 Emrahı Vartolu gebertir inş![]()
![]()
![]()
Aaa bence Nazımı Yamacı gebertsinler Beyeendi Emrah Çukurun Bababasıda VartoluSatarım tabi niye satmiyimtam tersi olur da inşallah bende kına yakarım
![]()
Beyefendi de Çukurun sahibi de Emrah olsun Vartoş onun yardımcısı olsunAaa bence Nazımı Yamacı gebertsinler Beyeendi Emrah Çukurun Bababasıda Vartolu![]()
Ooo öyle olmaz ozaman Beyefendi Yamaç olsunBeyefendi de Çukurun sahibi de Emrah olsun Vartoş onun yardımcısı olsun![]()
bak o olur işteOoo öyle olmaz ozaman Beyefendi Yamaç olsun![]()
Mutlaka gizli almışlardır yoksa mümkünmüdür başka durumdaNasıl aldılar onu merak ediyorum kesin Vartoludan gizli gitti![]()
![]()
![]()
Bu Medetde bir sopa hak ediyor VartoludanMutlaka gizli almışlardır yoksa mümkünmüdür başka durumda![]()