Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Perihan Savaş, İrem Altuğ , Alperen Duymaz ve Öner Erkan'ın paylaştığı; yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı Çukur, bu akşam 24. bölümüyle ekranlara geliyor.![]()
Bölümü bakıp yorumlarım bu arada öbür bölümlerde artık dizinin bölüm yorumlarını paylaşan etiket alanına katsın
Bölümü bakıp yorumlarım bu arada öbür bölümlerde artık dizinin bölüm yorumlarını paylaşan etiket alanına katsın![]()
İzledim canım herşeyin farkındayım![]()
Reytingler son 2 bölümden ve kötü fragmandan dolayı totelde düşmüş ama Vartolu bu bölüm çok iyiydi haftaya toteli tekrar alırızE fragmanlar kötüydü.![]()
O değilde forum mahvolmuş.Reytingler son 2 bölümden ve kötü fragmandan dolayı totelde düşmüş ama Vartolu bu bölüm çok iyiydi haftaya toteli tekrar alırız![]()
Aaa bugün giremedim ne zaman baksam çökmüş görünüyorO değilde forum mahvolmuş.![]()
fragmanlar güzel olsaydı düşüş olmazdı neyse haftaya yükseliriz artık,bu bölümde de bol bol emrah amir vardı çatlaReytingler son 2 bölümden ve kötü fragmandan dolayı totelde düşmüş ama Vartolu bu bölüm çok iyiydi haftaya toteli tekrar alırız![]()
Aaa Sadiş ile Vartolu sahnelerini fragmana koysaydılar eğer bu düşüş olmazdıfragmanlar güzel olsaydı düşüş olmazdı neyse haftaya yükseliriz artık,bu bölümde de bol bol emrah amir vardı çatla![]()
yaa TABİ,gördün daşşş gibi parlağı ağzın sulandı dimi
Abartısız sahnelere dönünce sıkıntı kalmadı benim açımdanyaa TABİ,gördün daşşş gibi parlağı ağzın sulandı dimi![]()
RTÜK ceza vermekte haklı senaryo yanlıştı adamın suçu neAbartısız sahnelere dönünce sıkıntı kalmadı benim açımdanAma rtük ceza vermese izleyenler tepki göstermese bu değişiklik olmazdı
![]()