Çukur 24. Bölüm Yorumları

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,444
Puanı
1,060
9DN38k.jpg
Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Perihan Savaş, İrem Altuğ , Alperen Duymaz ve Öner Erkan'ın paylaştığı; yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı Çukur, bu akşam 24. bölümüyle ekranlara geliyor.

9DN38k.jpg
Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Perihan Savaş, İrem Altuğ , Alperen Duymaz ve Öner Erkan'ın paylaştığı; yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı Çukur, bu akşam 24. bölümüyle ekranlara geliyor.

Bu Çukur halkı koşmayı ne kadar çok seviyor. :A Bu bölümü hiç merak etmiyorum açıkçası, umarım yanılırım ve güzel bir bölüm olur. :A

Ben Kahraman felan anlamam bu Nedret'i gebertirim. Hem suçlu hem güçlü lan.

Nedret senin yüzünden vuruldu Sultan yazık sana

Reytingler son 2 bölümden ve kötü fragmandan dolayı totelde düşmüş ama Vartolu bu bölüm çok iyiydi haftaya toteli tekrar alırız :Z:Z:Z
fragmanlar güzel olsaydı düşüş olmazdı neyse haftaya yükseliriz artık,bu bölümde de bol bol emrah amir vardı çatla :D

fragmanlar güzel olsaydı düşüş olmazdı neyse haftaya yükseliriz artık,bu bölümde de bol bol emrah amir vardı çatla :D
Aaa Sadiş ile Vartolu sahnelerini fragmana koysaydılar eğer bu düşüş olmazdı :A

Emrah amire ben başta gıcıktım evet çünkü gelir gelmez bismillah sankı kendi dizisiymiş gibi davranıyordu ama sonradan ayar çekildi şuan ölçülü oynuyor sevmeye başladım :A @S.G.A.T. @MasacRE- @MEnes

Aaa Sadiş ile Vartolu sahnelerini fragmana koysaydılar eğer bu düşüş olmazdı :A

Emrah amire ben başta gıcıktım evet çünkü gelir gelmez bismillah sankı kendi dizisiymiş gibi davranıyordu ama sonradan ayar çekildi şuan ölçülü oynuyor sevmeye başladım :A @S.G.A.T. @MasacRE- @MEnes
yaa TABİ,gördün daşşş gibi parlağı ağzın sulandı dimi :D