Aaa tabi onun suçu yok senaristin sucu var ülkemiz çok hassas bu Trafik polisine görevini yaptı diye ülkeden sürmeye çalısıyorRTÜK ceza vermekte haklı senaryo yanlıştı adamın suçu ne
Aaa tabi onun suçu yok senaristin sucu var ülkemiz çok hassas bu Trafik polisine görevini yaptı diye ülkeden sürmeye çalısıyorRTÜK ceza vermekte haklı senaryo yanlıştı adamın suçu ne
öyle özür diletirler işte Emrahın güvenlik şirketine gidicem bende sekreter olarak çalışmayaAaa tabi onun suçu yok senaristin sucu var ülkemiz çok hassas bu Trafik polisine görevini yaptı diye ülkeden sürmeye çalısıyor
Hahah Aaa gitde sana göz koysun diğer oğlan Nazımmıydı neydiöyle özür diletirler işte Emrahın güvenlik şirketine gidicem bende sekreter olarak çalışmaya
Nazım DA taş ama ben Emrahın bana göz koymasını isterim,Emraha doyunca da ikisini bir idare ederim ayolHahah Aaa gitde sana göz koysun diğer oğlan Nazımmıydı neydi
Hahah Aaa babalarıda öldü nasılsa iyi yere kapak atarsın ayoll Ama Emrahın annesi seni sevmezNazım DA taş ama ben Emrahın bana göz koymasını isterim,Emraha doyunca da ikisini bir idare ederim ayol
Sevmezse onu da ben öldürürüm Niye sevmiycekmiş hem ben kendimi saygımla sevdiririmHahah Aaa babalarıda öldü nasılsa iyi yere kapak atarsın ayoll Ama Emrahın annesi seni sevmez
Aynen butonu falan da gitti, biz bu tarz mesajlara nasıl cevap vereceğiz şimdi @MasacRE- @sokak sanati @yigitt
Beğenip geçecen Beğeni butonu enlerde okadar öksüz kaldıkı ayoll foruma darbe yaptı resmenAynen butonu falan da gitti, biz bu tarz mesajlara nasıl cevap vereceğiz şimdi @MasacRE- @sokak sanati @yigitt