birisi bana yardım etsin

Prncss..

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
337
Puanı
305
şimdi beyler bayanlar bu montaj yarışması varya hani onda amaç ne?
bi nesneler bişeyler mi ekliyoruz yoksa makyaj shop vs. mi oluyo ben çözemedim gitti. ne yapıyoruz hacılar söyleyiverin hele :D

uğurdan korkmam zaten dün akşam söyledim ona yenilirim diye :D

sonra bana kurala uymamışsın falan diyeni vururum haberiniz olsun :D

nasıl bi konu sınırlandırmasıysa bu kafamı karıştırdı sağolun dostlar :D

Bunu bana özel bir mesajdan sorabilirdin. 😉

Amaç: Sana verdigim fotografi en güzel sekilde montajlamak, istersen korkunç birisine dönüstür, istersen çirkin bir cadiya, karar senin! Heryeri degisterebilirsin.
Yeter ki eskisi gibi olmasin. :)

www.picnik.com - fotoshop - paint kullanabilirsin. :)

Sorularin olursa sorabilirsin.

Basarilar;

Son düzenleme:
Bisey degil ama sanki iyi anlatamamisim yarismayi diye his vardi açikcasi bende.. :)

Bunu bana özel bir mesajdan sorabilirdin. 😉

Amaç: Sana verdigim fotografi en güzel sekilde montajlamak, istersen korkunç birisine dönüstür, istersen çirkin bir cadiya, karar senin! Heryeri degisterebilirsin.
Yeter ki eskisi gibi olmasin. :)

www.picnik.com - fotoshop - paint kullanabilirsin. :)

Sorularin olursa sorabilirsin.

Basarilar;

Bence burdan sorması gayet iyi anLamayan tek o değildi ..
+
Bisey degil ama sanki iyi anlatamamisim yarismayi diye his vardi açikcasi bende.. :)

- Yani üste söylediğim gibi daha öncede ben sormuştum nedir yani gibisinden ..

minnoş ya sevgi yumağı olasım geldi birden çok duygulandım 😱

Fks14 organize etmişti sanırım. Bana bi resim verdi bunu montaj edin, bi şekilde yamadık montaj ettik ama bu eleme için zor bi aşama bence. Çünkü bu montaj işini yapmaktan zor olan şey, onu düşünüp uygulamak zaten... Verdiği resim sadece profil, ki bunuda montaj etmek oldukça zor, ona uygun arkaplan vs. bulmak... Makyaj yapayım desen, o da olmaz zaten yavrum maşallah taş gibi :D Ama bişeyler yaptık bakalm.Buradan Fks14'e diyeceğim, biraz daha ufak açıklamalar yaparsan etaplarda çok iyi olur :) Montaj için TIKLAYIN.