O Kanal D fanı, gitmez öyle yerlere.Küçük Osman'ı ne zaman transfer ediyorsunuz? Çocuk oyuncu olarak bir tek o kaldı sanırım transfer etmediğiniz. @xBUGRAx
Ekli dosyayı görüntüle 59009
@Aserat @batuhankaralar @xemrexxx @Yiğitt @denizz19
O Kanal D fanı, gitmez öyle yerlere.Küçük Osman'ı ne zaman transfer ediyorsunuz? Çocuk oyuncu olarak bir tek o kaldı sanırım transfer etmediğiniz. @xBUGRAx
Dizide süt satacak çocuğa ihtiyacımız yok bu yüzden Emir Berke oynayamazKüçük Osman'ı ne zaman transfer ediyorsunuz? Çocuk oyuncu olarak bir tek o kaldı sanırım transfer etmediğiniz. @xBUGRAx
Yok, dün survivor izlerken diğer konulara çok bakmadımYaa çok sevindimm Bereni çok seviyorum izlemek keyifli olacakk @Dosi sen gördünmü haberi canım
Yok, dün survivor izlerken diğer konulara çok bakmadım
ANNE var ya başrol oldugu Gittikçe büyük roller kesiyor. Küçüçük bedende buyuk rol kesince antipati oluyorum Eskisi gibi sevmiyorum sanırım.Yazık etmişsiniz kıza bir başrol dizi yapamadınızmı şu kıza @Forumdash
Aaa o dizi bitti şimdi yeni bir dizi yapmanız lazımdı şu küçük ağada olan velet kadar sahip çıkmadınız bu kızaANNE var ya başrol oldugu Gittikçe büyük roller kesiyor. Küçüçük bedende buyuk rol kesince antipati oluyorum Eskisi gibi sevmiyorum sanırım.
Beren'in seveni daha çok o oğlandan Böyle küçük rollerde rol alsın buyuyunce dizi yaparız. Hem ergenliğegirecek filan. 16 yaşlarında şöyle güzel abla rolü kesebilecek bi rol veririzAaa o dizi bitti şimdi yeni bir dizi yapmanız lazımdı şu küçük ağada olan velet kadar sahip çıkmadınız bu kıza
Kanal 7 de gıcık oluğum bir kız var Elif di sanırım onun gerisinde kalırsa yine gıcık kaparımBeren'in seveni daha çok o oğlandan Böyle küçük rollerde rol alsın buyuyunce dizi yaparız. Hem ergenliğegirecek filan. 16 yaşlarında şöyle güzel abla rolü kesebilecek bi rol veririz
Elif kim beee @xemrexxx sahip çıkar ona ancakKanal 7 de gıcık oluğum bir kız var Elif di sanırım onun gerisinde kalırsa yine gıcık kaparım
Çocuk karakterin baş rol olduğu kaç tane normal dizi yapıldı ki şimdiye kadar? Gün 1. cisi olan diziye gelmiş. Gayet mantıklı karar.Anne dizisinde başrol oynayarak kariyerinde yüksek bir çıkış yakalamışken bu diziye yan karakterle dahil olarak büyük bir hata yapmış.
ayol çok gözükmesin emir berke gibi antipatik olur sonraBaşrol bir dizide olmalıydı @xBUGRAx kıytırık dizisine yamamış kızı
Senin Kanal 7 deki velet kız gibi deseneayol çok gözükmesin emir berke gibi antipatik olur sonra