Beren Gökyıldız 'Bizim Hikaye'de!

Yaa çok sevindimm Bereni çok seviyorum izlemek keyifli olacakk:Z @Dosi sen gördünmü haberi canım

ANNE var ya başrol oldugu :X Gittikçe büyük roller kesiyor. Küçüçük bedende buyuk rol kesince antipati oluyorum:A Eskisi gibi sevmiyorum sanırım.:F
Aaa o dizi bitti şimdi yeni bir dizi yapmanız lazımdı şu küçük ağada olan velet kadar sahip çıkmadınız bu kıza :A

Aaa o dizi bitti şimdi yeni bir dizi yapmanız lazımdı şu küçük ağada olan velet kadar sahip çıkmadınız bu kıza :A
Beren'in seveni daha çok o oğlandan:A Böyle küçük rollerde rol alsın buyuyunce dizi yaparız. Hem ergenliğegirecek filan. 16 yaşlarında şöyle güzel abla rolü kesebilecek bi rol veririz:A

Beren'in seveni daha çok o oğlandan:A Böyle küçük rollerde rol alsın buyuyunce dizi yaparız. Hem ergenliğegirecek filan. 16 yaşlarında şöyle güzel abla rolü kesebilecek bi rol veririz:A
Kanal 7 de gıcık oluğum bir kız var Elif di sanırım onun gerisinde kalırsa yine gıcık kaparım
:A :A :A

Anne dizisinde başrol oynayarak kariyerinde yüksek bir çıkış yakalamışken bu diziye yan karakterle dahil olarak büyük bir hata yapmış.

Anne dizisinde başrol oynayarak kariyerinde yüksek bir çıkış yakalamışken bu diziye yan karakterle dahil olarak büyük bir hata yapmış.
Çocuk karakterin baş rol olduğu kaç tane normal dizi yapıldı ki şimdiye kadar? :A Gün 1. cisi olan diziye gelmiş. Gayet mantıklı karar. :D