29 Ekim doğumluyum ordan 29'u aldımNiye 29?
Galatasaraylıyım , EDHO-SAK-İstanbullu Gelin-Dip-Şahsiyet ve Tolgshow izliyorum film olarak en beğendiğim Kurtlar Vadisi Irak,GORA,Recep İvedik serileridirhangi takımlısın hangi dizileri izliyosun sevdiğin filmler hangisi ??
Başarılı bir proje yazıyorsun ve bundan dolayı tebrik ediyorum öncelikle ve forumda kısa sürede sevdiğim ve saygı duyduğum biri oldun çünkü iyi kalplisin ve en önemlisi samimisinHakkımda düşüncelerin?
Hoşbulduk Valla pek sohbetimiz olmadı ama uzaktan bakınca samimisin iyi birisisin eğer sohbet edersek anlaşacağımızı düşünüyorumOdaya hoşgeldin @emree-29. İlk sorumla başlayayım. Benim hakkımda neler düşünüyorsun?
İkisinide seviyorum ama yerli dizi daha iyi ya çünkü yabancıdan bir tek Prison Break izliyorum ondan yerli dizi diyorumYerli mi yabancı dizi mi?
Yok ya bende göbek var azcıkilginç sorum: Six pack'in var mı herkes de meşhur ya artık karın kası
bilgisayarsız ve telefonsuz kaç gün geçirebilirsinYok ya bende göbek var azcık
Artık biz mi katılsak ne.
Vadiyle 2003 yılında 2 yaşımdayken tanıştım tabi ozamanlar annemin dediğine göre bas bas bağırılıyomuş Deli yüreğin yaratacisi osman sınav dan bi efsane daha diye bi başladık 13 yıl devam ettik Polat ve Çakırı severdim ardından Memati ve akrep burcuyum@emree-29 Hoşgeldin ablam sorgu adasına kolay gelsin benim sana sorum vadiyle ilk nasıl tanıştın ilk hangi karakteri sevdin burcun ne özelliklerini taşıyormusun ve bilsemde sorayım yine benim hakkımda düşüncelerin neler
Hoşbulduk Sevilen bir üyesin öyle pek vukuatını görmedim Çok tanışmasak da sevdiğim birisisin@emree-29 Hoşgeldin. Benim hakkımda ne düşünüyorsun?