Vadiyle 2003 yılında tanıştım. Deli yüreğin yaratacisi osman sınav dan bi efsane daha diye bi başladık 13 yıl devam ettikPolat ve Çakırı severdim ardından Memati
![]()
Vadiyle 2003 yılında tanıştım. Deli yüreğin yaratacisi osman sınav dan bi efsane daha diye bi başladık 13 yıl devam ettikPolat ve Çakırı severdim ardından Memati
![]()
Artık biz mi katılsak ne.![]()
@Harunnn60 geçen hafta katılıcaktı yan çizdiBen 2 kere katıldım yeter![]()
0 gün açık ve net konu tartışmaya kapalıbilgisayarsız ve telefonsuz kaç gün geçirebilirsin![]()
@DiziTutkunu ve bazı kaynaklarım dedikiPusu yine seneye kaldı sence bu sefer artık başlar mı yoksa yine mi ortada görünmez düşüncelerin neler @emree-29![]()
2 Sezon ara bence yeter bu yeni sezona mutlaka olmalılar ve Film çok iyi izlenmiş insanlar özlemiş vadiyi@DiziTutkunu ve bazı kaynaklarım dediki
Necati Şaşmaz ve Demirören Grubu görüşüyomuş açıkcası Kenan tarafından hüsrana uğradılar ve Pusu yada artık kaosu devam ettirmek için yani en yakın yine Kanal D 'de olabiliriz
Kesin haber : Vadi için Kanal D ile görüşmeler başlamıştır2 Sezon ara bence yeter bu yeni sezona mutlaka olmalılar ve Film çok iyi izlenmiş insanlar özlemiş vadiyi![]()
Vatanım Sensin bitiyor Kanal D alırsa iyi olur hem yeni sahipleri Vadinin parasınıda karşılarKesin haber : Vadi için Kanal D ile görüşmeler başlamıştır