Eline sağlık
Ozan ellerine sağlık süper bi bölüm olmuş
emeğine sağlık güzel olmuş
Emeğine sağlık @pompy çok iyi bir bölüm olmuş
DiziTutkunundan bahsediyorum
Oda uyar cnm
Halkın Polisi ne zaman başlıyor
kiz resmen 50 yil sonra çigdem ve @destere @MasacRE- @MEnes @S.G.A.T. @serhatt @Harunnn60 @Ahmed @cookies @kerem
Adam seni almış dert olarak,başka derde ne hacetHhaha Aaa @destere de dert yok tasa yok ne güzel zıbarmış uyuyor
sadece tahmini söyledim bmyle kızlar demeye devam ederse 2023 te özel gücün olduğunda köpeğe çevirirsin her haldeKöpek @xemrexxx değil mi ayoll taci yanı
Kiz kopek dudunun yani cadolozu n yani senin eski kocan oluyor taci esittir destere yaniKöpek @xemrexxx değil mi ayoll taci yanı
aslında taciyi oynayan sensin bu dizide @xemrexxxKiz kopek dudunun yani cadolozu n yani senin eski kocan oluyor taci esittir destere yani
Aaa bu dizide ben Betüşüm Sen de benim babam taciKiz kopek dudunun yani cadolozu n yani senin eski kocan oluyor taci esittir destere yani
Aaa yok bu dizide Betüşüm babam xemrexxx taciyi oynuyorKÖPEK DESTERE-DUDU DA SEN
NİYE BETÜŞ SEN OLUYOSUN BENİM BETÜŞAaa yok bu dizide Betüşüm babam xemrexxx taciyi oynuyor
Sen yoksun ama @pompy seni alıp çorbaya katabilirNİYE BETÜŞ SEN OLUYOSUN BENİM BETÜŞ