DiziTutkunundan bahsediyorumSen halledersin cnm kurala her zaman uyuyorsun ben şahidim ayoll
DiziTutkunundan bahsediyorumSen halledersin cnm kurala her zaman uyuyorsun ben şahidim ayoll
Oda uyar cnmDiziTutkunundan bahsediyorum
bilmiyorum biraz özlensin tekrardan şu reyting sistemi Sihirli hayatların Tutku reytingine bakıcam Stajım bittiğinde başlatıcam Halkın Polisini 40 günlük bir stajım olacak polisiye yazmak zor iş biriktiremeyince bölümü bende durdum @Çiğdem- bende en kolay yazıyım dedim o da beyaz düşler oldu işte onu kolay yazabilirim 6 haftayı idaredecek bölüm var elimdeOda uyar cnm
Halkın Polisi ne zaman başlıyor
Aaa gerçekten özledik Halkın Polisini ama Sihirli Hayatlarda iyi evet şu Tutku olmasabilmiyorum biraz özlensin tekrardan şu reyting sistemi Sihirli hayatların Tutku reytingine bakıcam Stajım bittiğinde başlatıcam Halkın Polisini 40 günlük bir stajım olacak polisiye yazmak zor iş biriktiremeyince bölümü bende durdum @Çiğdem- bende en kolay yazıyım dedim o da beyaz düşler oldu işte onu kolay yazabilirim 6 haftayı idaredecek bölüm var elimde
Sihirli Hayatlar 49.Bölüm fragmanı
Tutku vişneyi ve Mandalini tehdit ediyor eğer Ömere aşık olduğumu söylerseniz herkes perilerin varolduğunu öğrenir Perilerin kaderi sizin elinizde @Çiğdem-
Halkın Polisinde Tutkunun kardeşi geliyor Melis diye Halkın Polisinde Tutku bitiyormu bitmiyormu o belirsiz @Çiğdem-Aaa gerçekten özledik Halkın Polisini ama Sihirli Hayatlarda iyi evet şu Tutku olmasa
Kardeşi nerden çıktı Çocuklar Duymasında öyle bir şey yok cnmHalkın Polisinde Tutkunun kardeşi geliyor Melis diye Halkın Polisinde Tutku bitiyormu bitmiyormu o belirsiz @Çiğdem-
Benim fikrim belki çocuklar duymasına koyarlarKardeşi nerden çıktı Çocuklar Duymasında öyle bir şey yok cnm
Fragman nasıl Tutku beşiktaşa suikaste düzenliyor 4 nisan 2023 tarihinde @Çiğdem-Aaa dur bismillah cnm gece gece Tutkuyu anma bereketi kaçacak gecenin
Beni bıraktı şimdide takımımızamı sarmaya başladıFragman nasıl Tutku beşiktaşa suikaste düzenliyor 4 nisan 2023 tarihinde @Çiğdem-
Zaten Tutkuda beşiktaşlı sen böyle bir şey gördünmü sana acı verdirtmek için yapacak @Çiğdem-Beni bıraktı şimdide takımımızamı sarmaya başladı
Aaa Beşiktaşı tutuyor ama bana acı çektirmek için yapıyor demek tövbe tövbeZaten Tutkuda beşiktaşlı sen böyle bir şey gördünmü sana acı verdirtmek için yapacak @Çiğdem-
Derdi Ömeri elinden alabilmek şaşırdınmı @Çiğdem-Aaa Beşiktaşı tutuyor ama bana acı çektirmek için yapıyor demek tövbe tövbe