Onu seni sinir etmek için söyledimAşk ve Mavi demeseydin iyidi
Onu seni sinir etmek için söyledimAşk ve Mavi demeseydin iyidi
Başardın tbrk ama bişeyi de itiraf etmiş oldunOnu seni sinir etmek için söyledim
Rica ederimde ben o diziyi Suskunlar ile aynı kefeye koymam eğer itirafı o konu üzerinden gideceksen hiç zahmet etmeBaşardın tbrk ama bişeyi de itiraf etmiş oldun
O dizinin yerini bilmen güzelRica ederimde ben o diziyi Suskunlar ile aynı kefeye koymam eğer itirafı o konu üzerinden gideceksen hiç zahmet etme
Beni eğlendiren ve güldüren bir diziO dizinin yerini bilmen güzel
Dizi biraz ergen dizisine dönmüş buradaki bazı arkadaşlar doğru demiş ergenlere yönelik yapmaya başlamışlar. Umarım bunu düzeltirler fakat Allah var geçen haftaya göre daha iyiydi bölüm şimdi bitti netten bu dizim. Sen nasıl buldun genel olarak?Onu seni sinir etmek için söyledim
Güzel bir dizi ama bana hitap etmiyor.Dizi biraz ergen dizisine dönmüş buradaki bazı arkadaşlar doğru demiş ergenlere yönelik yapmaya başlamışlar. Umarım bunu düzeltirler fakat Allah var geçen haftaya göre daha iyiydi bölüm şimdi bitti netten bu dizim. Sen nasıl buldun genel olarak?
Instada yönetmen vedat ve kardeşine yolunuz açık olsun demiş çıkıyor lar sanırım. Çok büyük geri tepebilir diziyi ve dizi ist a taşınacak mis @vadikızıGüzel bir dizi ama bana hitap etmiyor.
Fazla ağır geliyor bana yani şiddet falan
Instada yönetmen vedat ve kardeşine yolunuz açık olsun demiş çıkıyor lar sanırım. Çok büyük geri tepebilir diziyi ve dizi ist a taşınacak mis @vadikızı
ya da cıkmayacak ama dizi kesin artık ist da imiş. çok yanlış.. çünkü vedat orada gerçek hayatta dövülmüş hep.insanlar.tarafından. !!Vedat önemli bir karakter dizi için çıkacağını sanmıyorum pek ama bakalım
ya da cıkmayacak ama dizi kesin artık ist da imiş. çok yanlış.. çünkü vedat orada gerçek hayatta dövülmüş hep.insanlar.tarafından. !!
net açıklama gelecek yönetmen kendinize iyi bakın dedi vedata ve kardeşine.. cıktılar gibi.. göreeceğizNeyy dövülmüş mü ciddimisin inanamıyrum ya
Güzel bir bölüm. Bunaltmadı beni geçen hafta gibiEvet izliyorum
Asiyeciğim bi tanedir Dizinin en harbisiGüzel bir bölüm. Bunaltmadı beni geçen hafta gibi
Asiye'de kulaklarımızın pasını sildi
Bölümü şimdi bitirdim beğendim
Çok iyi değildi yine umarım toparlanacak artık dizi, ilk bölümler gibi değil maalesef, ergenlere yöneldiler hep dedim sana bunu, böyle yaparlarsa kendileri kaybedecekler ve pişman olacaklar.Sadece Nazar beni gıcık ediyor o kadar Babasının kaçakcılık yapmasına birşey demeyen Nazarın konu Nefes olunca ağzına geleni sayması deli ediyo beni Berrak kim olduğunu merak ediyordum Vedatın adamı Yaşarın kızıymış bu arada Berrağı çok fena dövdü yaktı içimi ya Asiye seni yerim ben ya elum grevde çenem değil ne güzel grevdi o öyle ya Asiye gerçekten süperdi türküsü muhteşemdi yaa Yiğitin okulda yaşadıklarına üzüldüm kıyamam oda çok üzüldü ya Vedat Tahire ne anlattı da vazgeçti kolay kolay vazgeçmezdi
bakalım neler olacak birşey daha Mustafa ile Asiye gece çıktılar yola Nefesle beraber geldiklerinde gündüz oldu geminin olduğu yerle hocanın evi çok uzak değildi sanırsam dikkat etseler iyi olacak
hem izleme hem de 1numaralı queenim asiye de inşalah seni de uçkurundan vururAsiyeciğim bi tanedir Dizinin en harbisi