Kanal Yenisuyun iç yapımı Pompy Yapımı Fenerbahçeye yapılan suikast girişimini unutmadık Onun için özel bir bölüm yazdık umarım bulunur Adalet yerini bulur.
Sihirli Hayatlar
48.Bölüm
Enis annesinin arkadaşının cadı olduğu öğrenir
Enis cadının Şatosunu basar Tutku mayın döşemiştir Bir anda Patlayan Mayın Herkesi hayvana çevirir
Bir Yılana
Ne oldu Enis üzgünüm giren çıkamaz burdan Enis güle güle hahaha ancak ve Uzay boşluğuna atar
Polis baskınıyla şoka uğrar oyuncakçının içinde canlı bomba vardır ve bomba patlar
Bu kimin işi
Mezarda Tutkunun kardeşi Ceren
Babamın mezarında yemin ediyorum
Babamı bu toprağa düşenler tek tek düşecek Yusuf komiser ve ekibi bu daha başlangıç hayatınızı cehenneme çevirecem
Bu şeytanların şeytanı nerden çıktı başımıza
Tutku ve Çiğdem karşı karşıya
Rüzgarın yaptığı aşk sihri geri teper
Çiğdem ben Turhanı yendim
Tutku ben Turhana benzemem
Tutku ben hepinizden hatta Periliçeden bile güçlüyüm ben cadıların sultanı Tutku Sultan Benim annem akıllıdır
Tutku kardeşine öyle oyun oynamıştırki
Babası peri ikisininde ama öldü demiştir
Öldürenleri Yusuf komiser ve ekibi olarak gösterir. Tutku kardeşine
Bir anda Fenerbahçeye yapılan suikast girişimi 4 Nisan 2015 te şimdi bir anda Yusuf amir gerekirse biz bulacağız bu kutuplaşmayı yapanlar kimse bulacam
Beşiktaş Münih maçına giren kedi soruşturmaya sebep olmuştur.
O sürmene viyadüğünde olan olayı çözmek isteyen
Tutku asla olmayacak bulamayacaksın. YUSUF AMİR
48.Bölümün sonu
@Çiğdem- @gözlemci @Harunnn60 @eskici @emree-29 @papuleoo @ömer karataş @dreamy @yatutarsa @turkuazz @Dosi @Çiğdem- @vadikızı @Harunnn60 @destere @S.G.A.T. @XanTier @Doğu
Sihirli Hayatlar
48.Bölüm
Enis annesinin arkadaşının cadı olduğu öğrenir
Enis cadının Şatosunu basar Tutku mayın döşemiştir Bir anda Patlayan Mayın Herkesi hayvana çevirir
Bir Yılana
Ne oldu Enis üzgünüm giren çıkamaz burdan Enis güle güle hahaha ancak ve Uzay boşluğuna atar
Polis baskınıyla şoka uğrar oyuncakçının içinde canlı bomba vardır ve bomba patlar
Bu kimin işi
Mezarda Tutkunun kardeşi Ceren
Babamın mezarında yemin ediyorum
Babamı bu toprağa düşenler tek tek düşecek Yusuf komiser ve ekibi bu daha başlangıç hayatınızı cehenneme çevirecem
Bu şeytanların şeytanı nerden çıktı başımıza
Tutku ve Çiğdem karşı karşıya
Rüzgarın yaptığı aşk sihri geri teper
Çiğdem ben Turhanı yendim
Tutku ben Turhana benzemem
Tutku ben hepinizden hatta Periliçeden bile güçlüyüm ben cadıların sultanı Tutku Sultan Benim annem akıllıdır
Tutku kardeşine öyle oyun oynamıştırki
Babası peri ikisininde ama öldü demiştir
Öldürenleri Yusuf komiser ve ekibi olarak gösterir. Tutku kardeşine
Bir anda Fenerbahçeye yapılan suikast girişimi 4 Nisan 2015 te şimdi bir anda Yusuf amir gerekirse biz bulacağız bu kutuplaşmayı yapanlar kimse bulacam
Beşiktaş Münih maçına giren kedi soruşturmaya sebep olmuştur.
O sürmene viyadüğünde olan olayı çözmek isteyen
Tutku asla olmayacak bulamayacaksın. YUSUF AMİR
@Çiğdem- @gözlemci @Harunnn60 @eskici @emree-29 @papuleoo @ömer karataş @dreamy @yatutarsa @turkuazz @Dosi @Çiğdem- @vadikızı @Harunnn60 @destere @S.G.A.T. @XanTier @Doğu
Son düzenleme: