Simdilik begeni atayım okurum bir ara mobilden zor oluyor.@denizz19 da emeğe saygı duyan biri diye biliyorum bakalım ilk 2 bölümü okuyacak mı
Simdilik begeni atayım okurum bir ara mobilden zor oluyor.@denizz19 da emeğe saygı duyan biri diye biliyorum bakalım ilk 2 bölümü okuyacak mı
emeğe saaygın varmış belli çok sağol , yorumunu bekliyorum sonra bölümle ilgili analizini ama bu 2.bölüm, 1.bölüm den başlaman lazım, iyi günler.Simdilik begeni atayım okurum bir ara mobilden zor oluyor.
yoruma koşş süper analiz..Bölümü okudum şimdi
bu A kimse kesinlikle kızlardan biri yada yanlarında olan biri ki herşeyi görüp kızlara
söylüyor bu A nın amacını merak ediyorum kızlara neden düşman ne yapacak niyeti ne
merakla bekliyoruz bakalım mert gerçekten öldümü
Bölümü okudum şimdi
bu A kimse kesinlikle kızlardan biri yada yanlarında olan biri ki herşeyi görüp kızlara
söylüyor bu A nın amacını merak ediyorum kızlara neden düşman ne yapacak niyeti ne
Salı günü yayınlanacak olan bölümde RIZA BULUT adı geçecek o kim? yeni haftada salı ve pazar yeni bölümler !! salı oldu çünkü yoğun talebe, yoğun ilgiye !!
Bölümü okudum şimdi
ablacım ilk bölümü 1099 kişi okumuştu şu an bu 2.bölümü (yeni bölümü yani) 610 kişi okumuş yine 1000 gelir mi accaba o kadar emek ! profesyonelce bir iş.. halk da görüyor sonunda..
Ne güzel çok sevindim gelir inşallah
Dün şöyle sordum Anlatım nasıl, A kim sence, kızları sevdin mi ?Ellerine sağlık @DiziTutkunu
Kafandakilerin anlaşılması için bir kaç bölüm daha okunması lazım. Şu andaki tahminlerin pek bir anlamı yok.Dün şöyle sordum Anlatım nasıl, A kim sence, kızları sevdin mi ?
cevap vermedin gelmiyor mu mesajlar sana
heehh böyle diyeydin ya hiçbişi demedin çünkü öyle de tuhaf kalıyor sağol yeniden..Kafandakilerin anlaşılması için bir kaç bölüm daha okunması lazım. Şu andaki tahminlerin pek bir anlamı yok.