İlerde birgün güvenilir telefon talebi olursa sana yada sen düşünürsen, bilgiyi bu konuda edinirsinYok hiç alakası yok merak ettim sordum sadece
İlerde birgün güvenilir telefon talebi olursa sana yada sen düşünürsen, bilgiyi bu konuda edinirsinYok hiç alakası yok merak ettim sordum sadece
Böyle telefonlarla işim olmazİlerde birgün güvenilir telefon talebi olursa sana yada sen düşünürsen, bilgiyi bu konuda edinirsin
Senin gibi halktan biri için uygun 2 telefon var
Blackphone 2 ve Blackberry Keyone. İkisi alışkın olduğumuz akıllı telefonların güvenli olanı ve fiyatıda fazla sayılmaz
Şu mesaj sanada uyarBöyle telefonlarla işim olmaz
Ozaman daha üst modeller sana uyar her kişiye mevkiye uygun varHalktan biri değilim ki ben
Eskicilere uygun var mıOzaman daha üst modeller sana uyar her kişiye mevkiye uygun var
Aa olmazmı 1 tanesi baya uygun fiyatEskicilere uygun var mı
Kral telefon olucak fiyatı önemli değilAa olmazmı 1 tanesi baya uygun fiyat
Olmazsa sana benim eskittiğim telefonu vereyim diyecemde, ben telefonum bozulmadan canı tükenmedikçe yeni asla almıyorum
Ozaman listedeki ilk telefonu al. 55 bin TL civarında fiyatı Al oku özelliğini.Kral telefon olucak fiyatı önemli değil
Beğenmedim o telefonuOzaman listedeki ilk telefonu al. 55 bin TL civarında fiyatı Al oku özelliğini.
Belliki resimlere bakıp atlamışsın
Yeni telefon alacaktım ne yani o dediğin telefonlardan mı alayım. Yok yok kalsın benim kafamda alacağım 2 3 telefon adayı var. Onlardan birini alırım gibi duruyor.Senin gibi halktan biri için uygun 2 telefon var
Blackphone 2 ve Blackberry Keyone. İkisi alışkın olduğumuz akıllı telefonların güvenli olanı ve fiyatıda fazla sayılmaz
Hangisiymiş bakalım onlar? Bir ara istersen yazda ben sana hangisi burdaki testlerden geçip iyi puan almış diyeyimYeni telefon alacaktım ne yani o dediğin telefonlardan mı alayım. Yok yok kalsın benim kafamda alacağım 2 3 telefon adayı var. Onlardan birini alırım gibi duruyor.
Tabi canım. 55 Bin TL senin için ne ki Baya önemsizdir fiyatFiyatla alakası yok
Telefon güzel olsa düşünürdüm kesinlikleTabi canım. 55 Bin TL senin için ne ki Baya önemsizdir fiyat
Tabi tabi, ne demezsinTelefon güzel olsa düşünürdüm kesinlikle
Özellikleri güzelmiş ama bize göre telefon değilmiş ya
Bu mesaj sanada uyarSenin gibi halktan biri için uygun 2 telefon var