İlerde birgün güvenilir telefon talebi olursa sana yada sen düşünürsen, bilgiyi bu konuda edinirsinYok hiç alakası yok merak ettim sordum sadece![]()
İlerde birgün güvenilir telefon talebi olursa sana yada sen düşünürsen, bilgiyi bu konuda edinirsinYok hiç alakası yok merak ettim sordum sadece![]()
Böyle telefonlarla işim olmazİlerde birgün güvenilir telefon talebi olursa sana yada sen düşünürsen, bilgiyi bu konuda edinirsin![]()
Senin gibi halktan biri için uygun 2 telefon var
Blackphone 2 ve Blackberry Keyone. İkisi alışkın olduğumuz akıllı telefonların güvenli olanı ve fiyatıda fazla sayılmaz![]()
Şu mesaj sanada uyarBöyle telefonlarla işim olmaz![]()
Ozaman daha üst modeller sana uyarHalktan biri değilim ki ben![]()
Eskicilere uygun var mıOzaman daha üst modeller sana uyarher kişiye mevkiye uygun var
![]()
Aa olmazmıEskicilere uygun var mı![]()
Kral telefon olucak fiyatı önemli değilAa olmazmı1 tanesi baya uygun fiyat
Olmazsa sana benim eskittiğim telefonu vereyim diyecemde, ben telefonum bozulmadan canı tükenmedikçe yeni asla almıyorum![]()
Ozaman listedeki ilk telefonu al. 55 bin TL civarında fiyatıKral telefon olucak fiyatı önemli değil![]()
Beğenmedim o telefonuOzaman listedeki ilk telefonu al. 55 bin TL civarında fiyatıAl oku özelliğini.
Belliki resimlere bakıp atlamışsın![]()
Yeni telefon alacaktım ne yani o dediğin telefonlardan mı alayım.Senin gibi halktan biri için uygun 2 telefon var
Blackphone 2 ve Blackberry Keyone. İkisi alışkın olduğumuz akıllı telefonların güvenli olanı ve fiyatıda fazla sayılmaz![]()
Hangisiymiş bakalım onlar? Bir ara istersen yazda ben sana hangisi burdaki testlerden geçip iyi puan almış diyeyimYeni telefon alacaktım ne yani o dediğin telefonlardan mı alayım.Yok yok kalsın benim kafamda alacağım 2 3 telefon adayı var. Onlardan birini alırım gibi duruyor.
![]()
Tabi canım. 55 Bin TL senin için ne kiFiyatla alakası yok![]()
Telefon güzel olsa düşünürdüm kesinlikleTabi canım. 55 Bin TL senin için ne kiBaya önemsizdir fiyat
![]()
Tabi tabi, ne demezsinTelefon güzel olsa düşünürdüm kesinlikle![]()
Özellikleri güzelmiş ama bize göre telefon değilmiş ya
Bu mesaj sanada uyarSenin gibi halktan biri için uygun 2 telefon var