Ne var bee bi gece felekten bir geceçaldik gibi olduk kötü mü ettikYok ya okadarda değil. 2 buçuğa doğru uyudum yani yeni saat 3 buçuk
Bu son artık. @Forumdash ve sen olmasaydınız 1 gibi giderdim ama oyaladınız beni
Çilesini çekiyorum bugün![]()
Ne var bee bi gece felekten bir geceçaldik gibi olduk kötü mü ettikYok ya okadarda değil. 2 buçuğa doğru uyudum yani yeni saat 3 buçuk
Bu son artık. @Forumdash ve sen olmasaydınız 1 gibi giderdim ama oyaladınız beni
Çilesini çekiyorum bugün![]()
Fazla kaçırmışım başım zonkluyorNe var bee bi gece felekten bir geceçaldik gibi olduk kötü mü ettik@kerem
Dizi hala devam ediyorbu tuhaf diziyimi buldun şimdide bee![]()
![]()
![]()
Hhah Aaa evet 1 yıl geçmiş yorumum üzerinden hala bitmemişDizi hala devam ediyor![]()
söyle işte Hazan,abin için terkediyorum de
Seneye de devam etcek gibiHhah Aaa evet 1 yıl geçmiş yorumum üzerinden hala bitmemiş![]()
![]()
![]()
Aaa aman sen uzak dur bu ecünnü dizilerinden cnm zaten vaktin yok bunlara zaman harcamaSeneye de devam etcek gibi![]()
Her hafta izlediğim ender dizilerden amaAaa aman sen uzak dur bu ecünnü dizilerinden cnm zaten vaktin yok bunlara zaman harcama![]()
![]()
![]()
Aaa bunu izliyorsun demek 😱 Ne diye ozaman bir bitmedi diye yazıyorsunHer hafta izlediğim ender dizilerden ama![]()
En sonki bölümü tam olarak bugün tamamladım
Hangi ara güzel yemekler yapmıştı? Ben hiç görmedimEn sonki bölümü tam olarak bugün tamamladım
Herşey iyi güzel hoşda Yasemin daha önceki bölümlerde güzel yemekler yapmıştı ama bu bölümde 2 yumurta bile kıramadı 😱 Böyle basit hata yapılmamalı
O kısmı atlamışsın demekHangi ara güzel yemekler yapmıştı? Ben hiç görmedim![]()
En sonki bölümü tam olarak bugün tamamladım
Herşey iyi güzel hoşda Yasemin daha önceki bölümlerde güzel yemekler yapmıştı ama bu bölümde 2 yumurta bile kıramadı 😱 Böyle basit hata yapılmamalı
Hangi dizilere yetişiyorsun sen Ablam?Benim bu hafta tvden haberim yok geçen bölümde izleyemedim bu hafta izlerim inşallah
Hizmetçiler varken koskoca egemenler gelini engerek Yasemin niye yemeği yapsın
Yapmıştı ama izlememişsin demekHizmetçiler varken koskoca egemenler gelini engerek Yasemin niye yemeği yapsın![]()
Hangi dizilere yetişiyorsun sen Ablam?![]()
Başınız sağolsun, üzüldüm şimdiDizilere yetişirimde şehidimiz olduğu için bu hafta tv olanlardan haberim yok